Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Fair Play: Trailer για το νέο ερωτικό θρίλερ του Netflix

Το Netflix κυκλοφόρησε το trailer της ταινίας Fair Play, του νέου ερωτικού θρίλερ της Chloe Domont. Η σκηνοθέτης σειρών όπως Ballers και Billions, υπογράφει και το σενάριο της πρώτης της ταινίας, η οποία έκανε πρεμιέρα στο Sundance Film Festival του 2023, προτού το Netflix εξασφαλίσει τα δικαιώματα της διανομής του προς $20 εκατομμύρια. Η πρεμιέρα της ταινίας μέσα από την υπηρεσία αναμένεται στις 13 Οκτωβρίου 2023.

Πρωταγωνιστές του Fair Play είναι οι Emily και Luke, δύο υπάλληλοι μιας χρηματιστηριακής εταιρείας, που διατηρούν τον δεσμό τους κρυφό από το εργασιακό τους περιβάλλον. Όταν η Emily προαχθεί στη θέση που πάντα επιθυμούσε ο Luke, οι ισορροπίες των κόσμων τους θα ανατραπούν, οδηγώντας τη σχέση τους στο χείλος του γκρεμού. Την Emily υποδύεται η Phoebe Dynevor (Bridgerton, The Colour Room) και τον Luke ο Alden Ehrenreich (Oppenheimer, Solo: A Star Wars Story).

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*