Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μετά το Sonic, η SEGA μας προετοιμάζει για μεταφορές του Persona και του Yakuza

*
Η SEGA ενδιαφέρεται να επεκτείνει τα μεγάλα franchises της και πέρα από τα video games. Σε συνέντευξη που παραγώρησε στο CNBC, ο COO της εταιρείας, Shuji Utsumi είπε ότι υπάρχει η επιθυμία να χτίσουν πάνω στην επιτυχία του τόσο στον κινηματογράφο, όσο και στην τηλεόραση, μεταφέροντας μερικά από τα άλλα IPs της SEGA.

“Μόλις δώσαμε πνοή στον Sonic, όχι μόνο μέσω των παιχνιδιών αλλά και με ταινίες και τηλεοπτικές σειρές, ενώ ο Sonic βρίσκεται και στο Roblox και έχουμε ταυτόχρονα στενή συνεργασία με τη Lego, οπότε ο Sonic ανανεώνεται", είπε ο Utsumi.


“Έχουμε και άλλα κύρια IPs, δεν μπορώ να μιλήσω με λεπτομέρειες, αλλά σκεφτόμαστε να φέρουμε στο προσκήνιο και άλλα κλασσικά IPs της SEGA"

Η ταινία Sonic the Hedgehog έκανε πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2020 και είχε έσοδα $320 εκ. Δυο χρόνια μετά ακολούθησε η συνέχειά της με εισπράξεις $405 εκ. Πλέον αναμένουμε το Sonic the Hedgehog 3 που είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο του 2024.

“Τη στιγμή αυτή υπάρχουν ακόμα δύο μεγάλα IPs εκτός από το Sonic. Το ένα είναι το Persona. Φέτος κυκλοφορήσαμε δύο Personas. Επίσης έναν τίτλο Yakuza. Το Yakuza είναι κάτι το μοναδικό και ένα ακόμα έρχεται το επόμενο έτος, οπότε ετοιμαστείτε".

“Όμως, όπως σας είπα, προσπαθούμε να βρισκόμαστε σε διάφορετικά σημεία της βιομηχανία, όπως στο Roblox και στις ταινίες. Όλα αυτά τα IPs μπορούν να βρίσκονται και αλλού εκτός από τα παιχνίδια", συμπλήρωσε ο Utsumi. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*