Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε animated σειρά θα μεταφερθεί το Grounded της Obsidian Entertainment

*
Ρεπορτάζ της ιστοσελίδας Deadline αναφέρει ότι το Grounded της Obsidian Entertainment θα είναι ένα ακόμα video game που θα μεταφερθεί σε τηλεοπτική σειρά. Λέγεται ότι, όπως και στο παιχνίδι, θα πρωταγωνιστούν τέσσερεις φίλοι, που αποκαλύπτουν τεχνολογία η οποία τους συρρικνώνει και το ύψος τους είναι πλέον μερικά εκατοστά. Οι έφηβοι θα πρέπει να επιβιώσουν σε μία αυλή που είναι γεμάτη επικίνδυνα έντομα, αράχνες και άλλες απειλές, ενώ παράλληλα θα κληθούν να αποκαλύψουν μια συνομωσία που απειλεί την πόλη που ζουνε.

"Η ομάδα της Obsidian έχει δημιουργήσει έναν εκπληκτικό κόσμο, που έχει ήδη αποσπάσει την προσοχή της κοινότητας του gaming", δήλωσε ο Carl Whiteside της MD, WP/SC Productions. "Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα δουλέψουμε με τους εκπληκτικούς συνεργάτες μας, για να δώσουμε ζωή στην ιστορία, μέσω μιας animated σειράς".


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*