Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Secret Invasion: Επιβεβαιώθηκε η πιο δημοφιλής θεωρία των fans της σειράς του Disney+ (spoilers)

*
Επιβεβαιώθηκε η πιο δημοφιλής θεωρία των fans της σειράς Secret Invasion, που προβάλλεται στο Disney+. Πιο συγκεκριμένα, το τρίτο επεισόδιο ολοκληρώθημε με τη σύζυγο του Nick Fury (Samuel L. Jackson), Priscilla (Charlayne Woodard) να καλεί μια άγνωστη φιγούρα και να απαιτεί να μιλήσει με τον αρχηγό των ανταρτών Skrull, Gravik (Kingsley Ben-Adir), και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που υποψιάστηκαν ότι η φωνή ανήκει στον James 'Rhodey' Rhodes (Don Cheadle), κάτι που θα τον καθιστούσε μέλος των Skrull. Τα παραπάνω επιβεβαιώθηκαν στο τέταρτο επεισόδιο, όταν ο Rhodey δίνει εντολή στην Priscilla να σκοτώσει τον Fury και έχουμε την ευκαιρία να δούμε το πράσινο πρόσωπο του Skrull, πίσω από το ψεύτικο ανθρώπινο στον καθρέφτη.

Μια άλλη σοκαριστική αποκάλυψη στο πιο πρόσφατο επεισόδιο είναι το γεγονός ότι η G'iah (Emilia Clarke) δεν είναι νεκρή. Ναι μεν πυροβολήθηκε από τον Gravik όταν αυτός ανακάλυψε πως ήταν αυτή που έδινε πληροφορίες στον Fury, όμως χρησιμοποίησε την τεχνολογία του Gravik για να μετατραπεί σε Super Skrull.


Κάθε Τετάρτη το Disney+ προσθέτει στον κατάλογό του ένα νέο επεισόδιο της σειράς Secret Invasion.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*