Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Susan Heyward και Valorie Curry στον τέταρτο κύκλο της σειράς The Boys

*
Η Amazon Studios ανακοίνωσε την προσθήκη των Susan Heyward και Valorie Curry στο καστ της σειράς The Boys για τον τέταρτο κύκλο επεισοδίων της. Η τρίτη σεζόν του show ολοκληρώθηκε με το 8ο επεισόδιό της στις 8 Ιουλίου 2022.

Η Susan Heyward (Orange is the New Black) θα υποδυθεί τη Sister Sage και η Valorie Curry (The Tick) την Firecracker. Αμφότερες είναι νέες σούπερ-ηρωίδες που θα συμπληρώσουν το ρόστερ της επόμενης σεζόν της σειράς. Ο showrunner του The Boys, Eric Kripke, δήλωσε στο Twitter πως πρόκειται για δύο από τους καλύτερους και πιο παρανοϊκούς χαρακτήρες που έχουν γραφεί ποτέ για την παραγωγή.

Στο The Boys εμφανίζονται οι Karl Urban, Jack Quaid, Antony Starr, Erin Moriarty, Dominique McElligott, Jessie T. Usher, Laz Alonso, Chace Crawford, Tomer Capone, Karen Fukuhara, Nathan Mitchell, Elisabeth Shue, Colby Minifie, Aya Cash, Claudia Doumit και Jensen Ackles.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*