Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To Jujutsu Kaisen είναι το πλέον περιζήτητο anime παγκοσμίως

*
Το Jujutsu Kaisen νίκησε το One Piece και πλέον είναι το πιο δημοφιλές anime παγκοσμίως, παίρνοντας τα σκήπτρα από το Attack on Titan που βρισκόταν στην κορυφή από το 2020.

Σύμφωνα με την εταιρεία ερευνών Parrot Analytics, (H/T Guinness World Records), το Jujutsu Kaisen ήταν το πιο περιζήτητο anime του 2023 και μην ξεχνάμε πως κέρδισε και το βραβείο Anime of the Year στα Anime Awards του Crunchroll. Σημειώνεται ότι η Parrot υπολογίζει τη ζήτηση με βάση μια σειρά από παράγοντες, όπως η επιθυμία του κοινού, η θεαματικότητα και άλλοι. Στη συνέχεια στην εξίσωση προστίθενται δεδομένα όπως το πόσες φορές έγινε stream, τα downloads, οι αναζητήσεις και η συχνότητα εμφάνισης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ιδιαίτερο βάρος δίνεται στην παρακολούθηση και στα downloads, παρά στο απλό ποστάρισμα στα social media.


Τέλος, το ήταν και η τηλεοπτική σειρά- διαθέσιμη on demand- με τη μεγαλύτερη ζήτηση σε όλον τον κόσμο τη χρονιά που πέρασε. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*