Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο trailer για το Beware the House with a Clock in Its Walls

*
Οι Universal Pictures και η Amblin Entertainment κυκλοφόρησαν ένα νέο trailer για την ταινία τρόμου και φαντασίας Beware the House with a Clock in Its Walls με πρωταγονιστές τους Jack Black και Cate Blanchett. Η ταινία αφηγείται την περιπέτεια του δεκάχρονου Lewis, που υποδύεται ο Owen Vaccaro, που πάει να ζήσει με το θείο του σε ένα παλιό σπίτι, όπου υπάρχει μια καρδιά που χτυπάει σαν ρολόι. Η ταινία είναι βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο από τον John Bellairs, με εικονογράφηση του Edward Gorey. Την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Eli Roth και το σενάριο ο Eric Kripke. Στην ταινία συμμετέχουν επίσης οι Kyle MacLachlan, Colleen Camp, Renée Elise Goldsberry, Vanessa Anne Williams και Sunny Suljic. Την παραγωγή έχουν αναλάβει οι Brad Fischer της Mythology Entertainment, James Vanderbilt, καθώς και ο Kripke. Τέλος, στην εκτελεστική παραγωγή έχουμε τους William Sherak, Tracey Nyberg και Laeta Kalogridis. Η ταινία κάνει πρεμιέρα στις 21 Σεπτεμβρίου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*