Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έτερος Εγώ - Νέμεσις: Η COSMOTE TV ανακοίνωσε την 4K μετάδοσή του

*
Το Έτερος Εγώ - Νέμεσις έκανε πρεμιέρα χθες το βράδυ και η COSMOTE TV ανακοίνωσε επίσημα την μετάδοσή του και σε . Η γνωστή πλατφόρμα διοργάνωσε χθες νωρίς το βράδυ την avant premiere για τον τρίτο κύκλο επεισοδίων, όπου και πρόβαλλε σε μεγάλο αριθμό καλεσμένων τα δύο πρώτα επεισόδια. Πριν την έναρξη της προβολής, ωστόσο, ο executive director της COSMOTE TV, Δημήτρης Μιχαλάκης, ανακοίνωσε πως ο τρίτος κύκλος θα είναι και ο πρώτος που θα υποστηρίζει προβολή σε ανάλυση 4Κ. Η μετάδοση κάθε επεισοδίου γίνεται μέσα από το COSMOTE Cinema 1HD κάθε Δευτέρα στις 23.00 και σε μετάδοση Full HD, αλλά την ίδια στιγμή γίνεται διαθέσιμο και μέσα από την on demand πλατφόρμα της εταιρείας. Εκεί, αν υποστηρίζεται η τηλεόραση του θεατή και… το σηκώνει και η γραμμή του, το Έτερος Εγώ - Νέμεσις προσφέρεται σε ανάλυση 4Κ. Κάτι που καταφέραμε να επιβεβαιώσουμε και με την επιστροφή μας από την εκδήλωση. Μπορείτε να δείτε στην εικόνα που ακολουθεί το σχετικό εικονίδιο 4Κ κάτω από τον τίτλο του επεισοδίου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*