Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έτερος Εγώ Νέμεσις: Σύντομα η πρώτη προβολή για το πρώτο επεισόδιο

*
Οι φίλοι του Έτερος Εγώ που περιμένουν το νέο κύκλο επεισοδίων (Έτερος Εγώ Νέμεσις) θα έχουν σύντομα την ευκαιρία να δουν το πρώτο επεισόδιο της σεζόν 3.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα του Διεθνούς Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης, το πρώτο μέρος του νέου κύκλου για την εκπληκτική σειρά του Σωτήρη Τσαφούλια θα προβληθεί εκεί στις 10 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 22.00. Όπως αναφέρει το σενάριο: «Ο Νίκος Βανόρτας έχει αποταχθεί από την Αστυνομία εξαιτίας των χειρισμών του στην υπόθεση του Ερπετού. Τη θέση του έχει αναλάβει η καινούργια Προϊσταμένη Αθηνά Λυγερού. Ο Λαΐνης πενθεί κλεισμένος στο σπίτι του, δεν διδάσκει και βρίσκει παρηγοριά στα όνειρα, γιατί μόνο εκεί συνάντα την Τόνια. Η Μάρθα βρίσκεται σε δίλημμα για την υπόθεση του Έτερος Εγώ μια και δεν βρίσκει τρόπο να συλλάβει τη Δανάη χωρίς να εμπλέξει το Λαΐνη. Μια έκρηξη σε ένα γραφείο τελετών που αφήνει πίσω της ένα πτώμα, βάζει το τμήμα ανθρωποκτονιών σε κίνηση».

Εμείς είδαμε τα δύο πρώτα επεισόδια και καταγράψαμε τις εντυπώσεις μας.




Το σενάριο της σειράς υπογράφουν οι Σωτήρης Τσαφούλιας και Κατερίνα Φιλιώτου και συμμετέχουν (μεταξύ άλλων) οι ηθοποιοί Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Πέτρος Λαγούτης, Μαριάννα Τουμασάτου, Μάνος Βακούσης, Άννα Μενενάκου, Κόρα Καρβούνη, Τάσος Νούσιας, Δημήτρης Καπετανάκος, Βίκυ Παπαδοπούλου και Κατερίνα Διδασκάλου.

Το Έτερος Εγώ είναι μια παραγωγή της COSMOTE TV και ολόκληρος ο κύκλος αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στη συνδρομητική πλατφόρμα τους επόμενους μήνες.


 

Μάθετε τα πάντα για το νέο κύκλο, δείτε το τελικό trailer και τα όσα θα ακολουθήσουν στα επεισόδια της σεζόν 3.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*