Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Jennifer Coolidge στην ταινία Minecraft

*
Άλλη μια προσθήκη στο cast της ταινίας Minecraft είναι γεγονός και αυτή τη φορά αφορά την Jennifer Coolidge του The White Lotus. Προς το παρόν δεν είναι γνωστό ποιο ρόλο θα αναλάβει και την αποκάλυψη έκανε η ιστοσελίδα Deadline, αφού επίσημη ανακοίνωση δεν υπάρχει ακόμη.

Η Coolidge έπαιξε πρόσφατα το ρόλο της Tanya McQuoid στο White Lotus του HBO, έχοντας ήδη συμμετάσχει σε δεκάδες άλλες παραγωγές. Στο cast της ταινίας Minecraft θα συναντήσει και άλλους αστέρες, όπως οι Jason Momoa, Emma Myers, Danielle Brooks, Sebastian Eugene Hansen και Jack Black. Αν και δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές πολλές πληροφορίες για την ταινία, εικάζεται πως ο Black θα παίζει το ρόλο του θρυλικού χαρακτήρα Steve.


Ο Matt Berry (What We Do in the Shadows, Toast of London fame) αναφέρεται σε ρεπορτάζ πως είναι σε συζητήσεις, αλλά ακόμη δεν έχει υπάρξει κάποια νεότερη εξέλιξη. Η ταινία Minecraft θα σκηνοθετηθεί από τον Jared Hess των Napoleon Dynamite και Nacho Libre και τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει στη Νέα Ζηλανδία από τα τέλη του 2023.

Η Warner Bros. έχει ανακοινώσει την προβολή της για τις 4 Απριλίου του 2025. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*