Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Warner Bros. αυξάνει την τιμή της συνδρομής του Discovery Plus

*
Η Warner Bros. ανακοίνωσε την αύξηση της τιμής συνδρομής για το Discovery Plus. Η εταιρεία σημείωσε πως από την Τρίτη, το πακέτο χωρίς τις διαφημίσεις θα ανέβει από τα 6,99 δολάρια το μήνα στα 8,99 δολάρια το μήνα (συν τους φόρους). Όσοι είναι συνδρομητές και πληρώνουν με το μήνα θα δουν το νέο αντίτιμο στις χρεώσεις που θα γίνουν μετά τις 2 Νοεμβρίου. Την ίδια ώρα, το πακέτο με τις διαφημίσεις θα παραμείνει στα ίδια επίπεδα, δηλαδή στα 4,99 δολάρια το μήνα. Το Discovery Plus προσφέρει πρόσβαση σε πάνω από 70 χιλιάδες επεισόδια από δίκτυα όπως τα TLC, HGTV, Discovery και Lifetime. H εξέλιξη αυτή έρχεται μετά και την αντίστοιχη κίνηση που φαίνεται πως θα κάνει και το Netflix, μετά και το τέλος της απεργίας ηθοποιών και σεναριογράφων στο Χόλυγουντ που εικάζεται πως στοίχισε ήδη αρκετά εκατομμύρια στις πλατφόρμες ροής περιεχομένου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*