Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα ταινία spin-off του Evil Dead στα σκαριά

*
Οι fans του Evil Dead έχουν άλλο ένα λόγο να χαίρονται, αφού μια νέα ταινία spin-off είναι στα σκαριά και ετοιμάζεται. Μετά την επιτυχία του Evil Dead Rise του Lee Cronin, που συγκέντρωσε 147 εκατομμύρια στο box office (με μόλις 19 εκατομμύρια budget), η Ghost House Pictures των Sam Raimi και Robert Tapert δουλεύει πάνω σε ένα ακόμη project.

O Sebastian Vanicek που σκηνοθέτησε την περσινή ταινία τρόμου Vermine θα αναλάβει τον ίδιο ρόλο μαζί με το σενάριο. Το Vermine φέρνει μια ομάδα από δηλητηριώδεις αράχνες να κάνει επίθεση και η ταινία χαρακτηρίστηκε ως η πιο τρομακτική του Φεστιβάλ της Βενετίας. Κέρδισε τον τίτλο της καλύτερης ταινίας και σκηνοθεσίας στο Fantastic Fest και το ειδικό βραβείο των κριτών στο Sitges Film Festival.


Το Evil Dead έκανε το κινηματογραφικό του ντεμπούτο το 1981, σε σκηνοθεσία Sam Raimi. Η ταινία ακολουθούσε τη ζωή μιας ομάδας φοιτητών (Bruce Campbell, Ellen Sandweiss, Richard DeManincor, Betsy Baker και Theresa Tilly) οι οποίοι απελευθερώνουν από λάθος ορδές δαιμόνων όσο μένουν σε ένα απομονωμένο σπίτι.

Ο Raimi σκηνοθέτησε και το Evil Dead 2 (1987) και το Army of Darkness (1993). Μία σειρά spin-off με τον Bruce Campbell, Ash vs. Evil Dead, έκανε ντεμπούτο στο Starz το 2015 και «έτρεξε» για 3 σεζόν, ενώ το 2013 είδαμε στους κινηματογράφους ένα Evil Dead Remake με τους Jane Levy και Shiloh Fernandez. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*