Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο σκηνοθέτης του "Έτερος Εγώ" αποκάλυψε το θέμα της επόμενης σειράς του

*
Σε πραγματικά γεγονότα θα βασίζεται η επόμενη σειρά του σκηνοθέτη του Έτερος Εγώ, Σωτήρη Τσαφούλια. Μετά το "Έτερος Εγώ - Νέμεσις", ετοιμάζεται να ασχοληθεί με την πιο μεγάλη μαζική δολοφονία που έγινε στην Ελλάδα. Μιλώντας στην εκπομπή Breakfast@Star δήλωσε.

"Πρόκειται να κάνω μια νέα σειρά, η οποία είναι αληθινή ιστορία και πρόκειται για την μεγαλύτερη μαζική δολοφονία που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα. Συνέβη στα Κύθηρα το 1909 και είναι μια ιστορία που δείχνει πώς εμείς οι άνθρωποι δημιουργούμε τα τέρατα και όταν αυτά τα τέρατα μας χτυπούν, αναρωτιόμαστε τι κάναμε εμείς οι καλοί άνθρωποι, ώστε να υποστούμε τέτοιο πράγμα, ενώ εμείς οι ίδιοι φτιάχναμε τα τέρατά μας", τόνισε ο σκηνοθέτης.


Πρόκειται για την ιστορία του Α.Λ. ενός καλοσυνάτου τσαγκάρη με καταγωγή από τα Κύθηρα, που βρέθηκε στη φυλακή για τον θάνατο 15 ανθρώπων.

Σε περίπτωση που θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα γεγονότα στα οποία θα βασιστεί η σειρά, δεν έχετε παρά να διαβάσετε το σχετικό αφιέρωμα της Μηχανής του Χρόνου.



Εμείς είδαμε πάντως τα δύο πρώτα νέα επεισόδια του Έτερος Εγω - Νέμεσις και μείναμε με το στόμα ανοιχτό. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*