Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τι μας περιμένει σήμερα στο δεύτερο επεισόδιο του Έτερος Εγώ Νέμεσις;

*
Το «Έτερος Εγώ Νέμεσις» της COSMOTE TV σε σκηνοθεσία Σωτήρη Τσαφούλια επιστρέφει απόψε στις 23:00. Μετά το ανατρεπτικό φινάλε του πρώτου επεισοδίου και την επανεμφάνιση του Μασάτου (Δημήτρης Καπετανάκος), ένας νέος γύρος ανάκρισης ξεκινά. Παράλληλα, η επιστροφή του Μασάτου φτάνει στα αυτιά του Βανόρτα (Τάσος Νούσιας), ο οποίος έχει βάλει σκοπό της ζωής του να εκδικηθεί το Ερπετό και τη συμμορία του. Η κρίση στη σχέση Απόστολου (Μάνος Βακούσης) και Ελένης (Κατερίνα Διδασκάλου) κλιμακώνεται. Η αστυνομία ανακρίνει όσους εμπλέκονται στην υπόθεση της έκρηξης στο γραφείο τελετών. Η εμφάνιση προσώπων από το παρελθόν κάνει τα πράγματα ακόμα πιο περίπλοκα.

Το «Έτερος Εγώ Νέμεσις» προβάλλεται κάθε Δευτέρα στις 23:00 στο COSMOTE CINEMA 1HD και ταυτόχρονα σε 4Κ ποιότητα στον δωρεάν on demand κατάλογο COSMOTE TV Plus.


Το πρώτο επεισόδιο έχει ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις, ενώ οι ανατροπές και στο δεύτερο θα είναι αρκετές και μας έκλεψαν την καρδιά. Δείτε ένα δείγμα του τι σας περιμένει σήμερα, στο παρακάτω trailer.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*