Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε επίσημα η τέταρτη σεζόν της σειράς Stranger Things (trailer)

Είναι πολύ λογικό, μια επιτυχημένη σειρά να έχει και συνέχεια, οπότε το γεγονός οτι το Netflix θα προχωρήσει σε τέταρτη σεζόν με το Stranger Things, σίγουρα δεν αποτελεί έκπληξη. Κρίνοντας από το teaser που συνοδεύει την ανακοίνωση, το σκηνικό πιθανό να είναι διαφορετικό από το Hawkins της Indiana, που πλέον είναι γνώριμο στους τηλεθεατές.

Επιπλέον το Netflix υπόγραψε συμφωνία μακροχρόνια συνεργασίας με τους δημιουργούς του show Matt και Ross Duffer, που προβλέπει την παραγωγή ταινιών και τηλεοπτικών σειρών. Πάντως δεν είναι βέβαιο το πότε θα ξεκινήσει να προβάλεται η τέταρτη σεζόν. Αν κρίνει κανείς από το διάστημα 20 μηνών που μεσολάβησε ανάμεσα στον τρίτο και τον τέταρτο κύκλο, δεν αποκλείεται η πρεμιέρα να πραγματοποιηθεί μέσα στο 2021. Τέλος, κάποια από τα μέλη του cast δουλεύουν αυτή την εποχή σε άλλα projects, οπότε αυτό ίσως αποτελέσει σημαντικό παράγοντα καθυστέρησης.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*