Η free-to-play επιλογή του Star Wars: The Old Republic βρίσκεται αρκετά κοντά στην ενεργοποίησή της και γι'αυτό με τη σειρά της η BioWare ξεκαθαρίζει κάποια πράγματα σχετικά με τα στοιχεία του παιχνιδιού. Για την ακρίβεια οι παίκτες του δωρεάν μοντέλου θα έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν μία δεύτερη quickslot μπάρα, ενώ θα μπορούν να συμμετέχουν και σε πέντε warzones κάθε εβδομάδα. Με βάση αυτές τις αλλαγές ο υπεύθυνος σχεδιασμού Damion Schubert δήλωσε ότι "όλα αυτά γίνονται για την επικοινωνία και τη θετική ανταπόδοση από τους παίκτες".

Θέλοντας να ευχαριστήσει και τους συνδρομητές της και αυτούς που θέλουν να παίξουν χωρίς συνδρομή το Star Wars: The Old Republic, η BioWare εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα τροποποίησης του τίτλου της έτσι ώστε όλα να είναι έτοιμα όταν και θα ενεργοποιηθεί στο τέλος του χρόνου το δωρεάν μοντέλο.
Ίσως μάθαμε την τιμή του GTA 6
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity