
Το Ouya θα κυκλοφορήσει επίσημα στις 25 Ιουνίου και θα είναι διαθέσιμο στις μεγαλύτερες αγορές, μέσα από ένα συγκεκριμένο δίκτυο λιανεμπόρων στην τιμή των 100 δολαρίων. Τα έξτρα χειριστήρια θα κοστίζουν 50 δολάρια.

Όσοι βρεθούν φέτος στο Los Angeles για την έκθεση E3 θα έχουν την ευκαιρία να δουν κι από κοντά την Android κονσόλα Ouya, καθώς η ομάδα ανάπτυξης θα διοργανώσει ένα event ανοιχτό στο κοινό.
Τα χειριστηρια τα σκοτωσαν με 50 ευρω που ζητανε... Σκεφτειται ποσο τους κοστιζει η ιδια η κονσολα...
50 ευρο? ;/ λιγο θανατος!
Τι διάολο. Από τα reviews που έχω διαβάσει το χειριστήριο δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο, χαμηλής ποιότητας σε γενικές γραμμές. Πάνε φαίνεται να βγάλουν πολύ κέρδος από εκεί.
Δε παίρνω xbox καλύτερα :P
50$ οπότε κάτι λιγοτερο από 40 ευρώ. Ακριβό οντως.
Το τερματισαν και δαυτοι...
καλα αυτο το ouya θα παει λιγο απατο μου φαινεται....... ακομα και αν ειχα χρηματα για δευτερη κονσολα θα προτιμουσα να παρω ενα wii,και δεν εννοω wii u,παρα μια τετοια κονσολα...δεν νομιζω οτι εχει κατι να προσφερει ξεχωριστο...σε καλυπτουν και με το παραπανω οι αλλες κονσολες.... μονο απο αποψη τιμης ηταν δελεαστικο το οποιο ομως οταν βγηκε η ειδηση για την καθε χρονο αλλαγη και τα χειριστηρια των 50 ευρω νομιζω πως τρωει ενα Χ.