Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Ubisoft πιστεύει ακόμα στα Vita και Wii U

Ο executive director της Ubisoft Alain Corre δήλωσε σε συνέντευξή του κατά τη διάρκεια της gamescom 2013 ότι η πτώση τιμής για τη φορητή κονσόλα της Sony ήταν μία πολύ ευχάριστη έκπληξη και αυτό αφήνει μεγαλύτερα περιθώρια για επένδυση σε νέους ΙΡ τίτλους, ενώ τόνισε ότι «θα αποτελέσει μεγάλο πλεονέκτημα αν το PS Vita χρησιμοποιείται ως δεύτερη οθόνη για το επερχόμενο PlayStation 4». Όσον αφορά sτο Wii U, υπογράμμισε ότι μπορεί για την ώρα να μην είναι τόσο ικανοποιητική η πορεία του, αλλά πιστεύει ότι στο μέλλον θα αυξηθούν οι πωλήσεις, αφού η Nintendo είναι μια εταιρεία που διαθέτει μία τεράστια βάση χρηστών.



Θα επαληθευτεί; Ίδωμεν...



H Konami ξεκινάει νομικές ενέργειες για αυτούς που διέρρευσαν τον πηγαίο κώδικα του Metal Gear Solid 2

 
Πρόσθεσε το Enternity.gr στις προτεινόμενες πηγές σου στη Google
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
5 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*