Ο executive producer του Need for Speed: Rivals Marcus Nilsson δηλώνει ευχαριστημένος από το γεγονός ότι υπάρχουν και άλλοι racing τίτλοι για την επόμενη γενιά, όπως τα Forza 5, DriveClub και The Crew. Σύμφωνα με τον Nilsson, η ανάπτυξη των προαναφερθέντων τίτλων αποδεικνύει ότι υπάρχει ζήτηση, αλλά και ο ανταγωνισμός θα ωθήσει τις ομάδες ανάπτυξης να καινοτομήσουν. Μιλώντας με το Polygon όμως, ο Nilsson ανέφερε πως δεν βλέπει τους τίτλους αυτούς ως 'ευθύ' ανταγωνισμό. Όπως ο ίδιος αναφέρει: "Νομίζω πως είναι υπέροχο το οτι έρχονται και άλλα παιχνίδια. Όσο περισσότερα παιχνίδια έχουμε σε αυτό το είδος του action racing, τόσο καλύτερα. Επειδή τότε θα χρειαστεί να καινοτομήσουμε. Έχουμε και το The Crew επίσης και όλοι θα προσπαθήσουμε να προχωρήσουμε την καινοτομία".

Συνέχισε λέγοντας: "Εμείς σίγουρα κάνουμε αυτό που μας αναλογεί στο να προσπαθούμε να προσφέρουμε μια νέα εμπειρία στις κονσόλες νέας γενιάς. Είναι απλά ένας νέος τρόπος να παιξίματος και πιστεύω ότι αυτό είναι που πραγματικά χρειάζεσαι από παιχνίδια όταν έχουμε μια μετάβαση". Ο Nilsson επίσης ανέφερε στη συνέντευξη ότι η ανάπτυξη του Remote Play με το PlayStation Vita για την έκδοση του PlayStation 4 δεν ήταν τόσο δύσκολη: "Από την πρώτη μέρα λειτουργούσε. Πιστέψτε με οτι υπάρχουν πολλά άλλα πράγματα που είναι δύσκολα με τις κονσόλες νέας γενιάς. Αυτό το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό στο Vita δεν είναι τόσο απλό, αλλά προκαλεί έκπληξη το πόσο εύκολα λειτουργεί". To Need for Speed: Rivals είναι launch τίτλος για τα PS4 και Xbox One.
Αλλάζει όνομα η COSMOTE TV, αυτό είναι το νέο
Ας κοιτάξουν να φτιάξουν το gameplay και τα γραφικά (αν και στην νέα γενιά κονσόλων θα γυαλίζουν) γιατί εδώ και χρόνια βλέπουμε το ίδιο παιχνίδι με άλλο τίτλο.
ανυπομονω να μπορεσω να το παιξω
Ο Ανταγωνισμός κύριε Nilsson δεν είναι θετικος...
στην προκειμένη περίπτωση είναι... μπροστά απλά.