Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity
Το κριτήριο σας πρέπει να ειναι τουλάχιστον 3 χαρακτήρες
Η Rocksteady Studios είναι χαρούμενη που έδωσε τη σκυτάλη στην Warner Brothers Games Montreal για την ανάπτυξη του Batman: Arkham Origins, το οποίο αποκαλύφτηκε χθες το βράδυ. Ο πρώην director του franchise, Sefton Hill δήλωσε: «Η Rocksteady είναι πολύ χαρούμενη που η WB Games Montreal θα αναλάβει την ανάπτυξη του prequel για το Batman Arkham franchise. Είμαστε σίγουροι ότι η ταλαντούχα αυτή ομάδα θα δημιουργήσει ένα φανταστικό παιχνίδι, μια μοναδική εμπειρία για τους φίλους της σειράς».
Από την άλλη ο creative director Eric Holmes, σχετικά με την απόφαση να δημιουργηθεί ένα prequel και όχι ένα seque lδήλωσε: «Μας δίνεται η ευκαιρία να ανανεώσουμε κάπως τα πράγματα. Να ανανεώσουμε τους χαρακτήρες, τις ιδέες, τη δυναμική μεταξύ του Batman και των άλλων χαρακτήρων, όπως επίσης και να ανανεώσουμε τον κόσμο του παιχνιδιού».
Αυτές οι "ανανεώσεις" δεν μου κολλάνε καλά...
φοβαμαι πως θα ξενερωσω!
μην κολλάτε παιδιά.το παιχνίδι θα είναι τρομερό όπως και τα 2 προηγούμενα...