Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μην περιμένετε motion controls στο FIFA 14

Η Microsoft έχει βελτιώσει πολύ την ακρίβεια του Kinect για το Xbox One, συσκευή που θα πλαισιώνει τη νέα κονσόλα της MS. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι θα δούμε το Kinect motion controls σε κάθε παιχνίδι. Ενώ θα ήθελε οι προγραμματιστές να κάνουν χρήση του νέου Kinect, οι πιο πολλοί πιστεύουν ότι είναι η βασική αιτία πίσω από τη σχετικά υψηλή τιμή του Xbox One και είναι στο χέρι του κάθε στούντιο αν θα κάνει χρήση του περιφερειακού. Η EA Sports εξακολουθεί να μη χρησιμοποιεί τη λειτουργία motion controls στο FIFA, αφού δεν μπορεί να προσφέρει κάτι παραπάνω αυτή τη στιγμή, παρά τη βελτιωμένη ακρίβεια που προσφέρει το νέο Kinect και το γεγονός ότι όλοι οι κάτοχοι Xbox One θα έχουν από ένα.



«Ποτέ δεν λέμε ποτέ και οι ομάδες ανάπτυξης θέλουν οι προσθήκες να έχουν αντίκτυπο στην εμπειρία του παιχνιδιού. Δεν θέλουμε τεχνάσματα. Δεν θέλουμε να το κάνουμε μόνο και μόνο επειδή θα είναι διαθέσιμο το Kinect. Θέλουμε να κάνουμε πράγματα που πραγματικά θα βελτιώνουν την εμπειρία». Στο FIFA 13, η EA εισήγαγε φωνητικές εντολές για την έκδοση του Xbox 360 και το Kinect. Οι φωνητικές εντολές επιτρέπουν στον παίκτη να ενεργοποιήσει τακτικές, σχηματισμούς αλλαγές χωρίς να χρειάζεται διακοπή, καθώς και πολλές άλλες λειτουργίες. Ο Wilson, δήλωσε πως για το FIFA 14, η ΕΑ έχει επικεντρωθεί στη βελτίωση της λειτουργικότητας της φωνητικής εντολής προσθέτοντας νέες δυνατότητες αναγνώρισης φωνής, συμπλήρωσε μάλιστα πως αυτή η λειτουργία ταιριάζει περισσότερο στο FIFA.

GTA 5: Δωρεάν από 18 Ιουνίου η αναβάθμιση σε κονσόλες PS5, Xbox Series X|S ώστε να ετοιμαστείτε για το GTA 6

 
Πρόσθεσε το Enternity.gr στις προτεινόμενες πηγές σου στη Google
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
4 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    EA Canada

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    EA Sports

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    CD Media

  • PEGI

    3+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • FIFA 14
    • 3+ pegi 3+
      • 8.2 RATING
        ΧΡΗΣΤΩΝ (73)
      • ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ
    ΕΠΙΣΗΜΟ SITE http://www.easports.com/fifa FOLLOWERS 0 ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ
  • 8

    ENTERNITY SCORE
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Chased
    • Ναι ναι...Είναι εντελώς αχρείαστα!

      Σε ένα παιχνίδι όπου μπορείς να ελέγχεις αποκλειστικά τον τερματοφύλακα, το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ είναι ξαφνικά εντελώς αχρείαστο!

      Τί άλλο μου μένει να διαβάσω, Παναγία μου?

*