Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ντεμπούτο στην Ε3 για το Technomancer

To Technomancer είναι ένα νέο post-apocalyptic action RPG που αναπτύσσεται από την Spider, επίσης developer του Bound by Flame. Όπως ανακοίνωσε η Focus Home Interactive, το παιχνίδι που αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός του 2016 πρόκειται να παρουσιαστεί για πρώτη φορά στην επερχόμενη Ε3. Η εταιρεία ανάπτυξης έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από screenshots και σε αυτά φαίνεται ο Technomancer και οι σύντροφοί του την ώρα που έχουν αφιχθεί στον Noctis, ένα από τα τελευταία προπύργια του πολιτισμού των Αρειανών.



Πρόκειται για μία από τις πολλές τοποθεσίες που θα κληθούν να εξερευνήσουν οι παίκτες. Είναι μια πόλη απομονωμένη από τον «Πόλεμο του Νερού» και παρόλο που αντιστέκεται ενάντια σε εταιρείες όπως οι Aurora και Abundance, είναι γεμάτη κινδύνους. Το Technomancer θα κυκλοφορήσει για PlayStation 4, Xbox One και PC.






 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*