Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι πωλήσεις των Witcher

Η σειρά Witcher έφτασε πωλήσεις της τάξης των 5 εκατομμυρίων κομματιών όπως αναφέρει η CD Projekt RED. Για τον λόγο αυτό προσφέρεται το The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition για το Xbox 360 στα €29.99 και τα The Witcher 2: Enhanced Edition Director’s Cut και The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition σε έκπτωση ύψους 50% μέχρι και τις 8 Φεβρουαρίου.



Χθες το studio επιβεβαίωσε πως εργάζεται στην τρίτη συνέχεια του παιχνιδιού, το The Witcher 3: Wild Hunt, για κυκλοφορία μέσα στο επόμενο έτος.


Νωρίτερα η κυκλοφορία του Resident Evil Veronica λόγω του κύκλου ανάπτυξης δίχως προβλήματα

 
Πρόσθεσε το Enternity.gr στις προτεινόμενες πηγές σου στη Google
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
6 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Shepard
    • Ειναι λιγακι τραγικο παντως παιχνιδια όπως το RE να πουλάνε περισσότερο στις εποχες μας απο κάτι τετοια διαμαντακια.

      Πρεπει να πουλησει περισσοτερα κομματια, επιβαλλεται...

    • G3n3raL86
    • Όταν βλέπεις πως σε μία κονσόλα, το καλύτερο game σε πωλήσεις είναι το CoD και όχι κάτι σα το Witcher, τότε καταλαβαίνεις πόσο GTP έχουν γίνει τα πράγματα.

*