Η Creative Assembly ανακοίνωσε πως το νέο μέρος της σειράς Total War, το Total War: Attila, θα κυκλοφορήσει επίσημα στις 17 Φεβρουαρίου του 2015. Όσοι προ-παραγγείλουν τον τίτλο θα αποκτήσουν δωρεάν και το πρώτο DLC πακέτο του, το οποίο θα διατεθεί για όλους τους υπόλοιπους στην τιμή των 7.49€, θα ονομάζεται The Viking Forefathers Culture Pack και θα προσθέτει 3 νέα playable factions (Danes, Jutes, Geats). Η SEGA θα δώσει τον τίτλο στην κυκλοφορία και σε μια ειδική έκδοση που θα περιλαμβάνει τη βιογραφία του Αττίλα, ένα Reference Guid Poster και το Viking Forefathers Culture Pack.

Όσον αφορά στην ελληνική αγορά, η Special Edition θα κυκλοφορήσει σε μόλις 250 αντίτυπα και σε προτεινόμενη τιμή τα 43.99€. Η κανονική έκδοση θα έχει προτεινόμενη λιανική τιμή στα 35.99€, την ώρα που η ευρωπαϊκή μέση τιμή και η τιμή του τίτλου στο Steam θα φτάνουν στα €49.99.
Επίσημο: Ανακοινώθηκε πότε ξεκινάνε οι προ-παραγγελίες του GTA 6!
Αυτή η έκδοση περιλαμβάνει ότι έχει βγει σε αυτό το Total War?
Standalone είναι zaitsev
Τόσο μεγάλο και τόσες διαφορές έχει για να δικαιολογεί αυτό το ποσό;
Αμ δε την ξαναπαταω. Angry Joe review , userscore στο μετακριτικ και φυσικα ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΟΛΑ twcenter.net στη παγκοσμια κοινοτητα των αρρωστημενων τοταλιακηδων , κατευθειαν στα φορουμ. Και αν το παιχνιδι αξιζει τοτε αγοραζουμε. Day One ΠΟΤΕ ξανα απο μενα. Παντως οι ελπιδες και οι προσδοκιες ειναι πολλες
Έχω πει ήδη από τώρα αντίο σε φίλους και γνωστούς. :P
ελεος με τα σκοπιμα ...dlc :P