Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τα Χριστούγεννα στο PS3 το Gran Turismo 6

Ο Kazunori Yamauchi ανακοίνωσε πως το Gran Turismo 6 βρίσκεται στο στάδιο της ανάπτυξης και πως θα κυκλοφορήσει στην τρέχουσα εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων για το PlayStation 3. Όπως τόνισε, στο πλαίσιο ειδική εκδήλωσης για τα 15 χρόνια της σειράς, η μηχανή γραφικών του τίτλου έχει ανανεωθεί και βελτιωθεί, ενώ μεγάλες βελτιώσεις αναμένονται στον τομέα του rendering, της φυσικής, και αρκετών παραμέτρων που θα μεταφραστούν σε πιο φυσική αντίδραση των αναρτήσεων στα οχήματα και στην αεροδυναμική τους.



Το Gran Turismo 6 θα περιλαμβάνει 200 περισσότερα αυτοκίνητα από το Gran Turismo 5, με το συνολικό αριθμό στο λανσάρισμα να φτάνει τα 1200 και περισσότερα να έρχονται σε μετέπειτα χρονική στιγμή. Νέες πίστες θα κυκλοφορούν κάθε μήνα ως DLC και θα προσφέρονται 33 τοποθεσίες, 71 διαδρομές και αρκετά περισσότερα custom parts. Οι παίκτες θα μπορούν να δημιουργούν τα δικά τους πρωταθλήματα για online αγώνες και θα μπορούν να έχουν πρόσβαση σε περισσότερο online περιεχόμενο.



Το νέο interface θα συνοδεύεται από μικρότερους χρόνους φορτώματος, ενώ θα υπάρξει και μία ειδική εφαρμογή που θα ενώνει τον τίτλο με κινητά τηλέφωνα, tablets και PCs. Τέλος, ανακοινώθηκε πως το Gran Turismo 5 κατάφερε να πουλήσει μέχρι στιγμής 10 εκατομμύρια αντίτυπα και με αυτά τα νούμερα, η σειρά έφτασε συνολικά στα 70 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως, με τα μισά από αυτά να προέρχονται από την αγορά της Ευρώπης. Τέλος, η Polyphony Digital ανακοίνωσε τη διάθεση ενός demo τον Ιούλιο, παράλληλα με την έναρξη της νέας σεζόν για το GT Academy.




Αλλάζει όνομα η COSMOTE TV, αυτό είναι το νέο

 
Πρόσθεσε το Enternity.gr στις προτεινόμενες πηγές σου στη Google
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
25 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Polyphony Digital

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Sony (SIE)

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    Sony

  • PEGI

    3+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Gran Turismo 6
    • 3+ pegi 3+
      • 7.5 RATING
        ΧΡΗΣΤΩΝ (67)
      • ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ
    ΕΠΙΣΗΜΟ SITE http://www.gran-turismo.com/gr/ FOLLOWERS 1 ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • nfs_maniac
    • Και να φανταστώ οτι τα μισά (ίσως και παραπάνω) απο τα 1200, δεν θα είναι premium.... Εγώ πάντως θα το προτιμούσα μια και καλή στο 4. Δεν ξέρω αλλα τώρα μου δίνει την εντύπωση της αρπαχτής για το 3

    • evergrey
    • Θα καψω "φλατζα" παλι!Μαλλον τωρα προς το τελος θα "φαει" καλα η Sony αμα βγαλει κανα πακετακι PS3 με GT6 στις γιορτες!

    • Havok-Alex
    • Ενω το να το κυκλοφορουσαν για το PS4 ενω το ετοιμαζαν για το PS3 δεν θα ηταν αρπακτη?! προφανως και ειχαν τον χρονο να τα κανουν premium αλλα φανταζομαι οτι στα καινουργια θα εχει πεσει μεγαλυτερη προσοχη. αλλωστε δεν υπαρχει παιχνιδι με μεγαλυτερη και πληρεστερη λιστα αυτοκινητων.

    • torico
    • deathracer με 10 εκατ πωλησεις δεν νομιζω να μπηκαν καν στο κοπο να κανουν αυτα τα 2 που λες :P
      για ναχει 1200 αμαξια δεν παιζει να ειναι ολα premium

    • majorfox
    • Οπα για ps3 τελικά ; Απορώ γιατί δεν το ανακοίνωσε και για ps4 ! Φοβερό πάντως !

    • nfs_maniac
    • Havok-Alex το θέμα είναι οτι η συγκεκριμένη κίνηση δεν έχει νόημα... Μπορούσαν κάλλιστα να το πλασάρουν σαν κράχτη για το 4, και ναι εκεί θα έβλεπες ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ αλλαγές...Τώρα τι το διαφορετικό απο το 3 πιστεύεις οτι θα δείς?

    • Havok-Alex
    • Χρησιμοποιουν νέα μηχανή κάτι που σημαίνει οτι μπορεί να το βγάλουν και στο PS4 αργότερα αλλά προς το παρόν δεν είναι έτοιμο για παρουσίαση στο PS4 αλλά για το PS3 και γι αυτό ξεκίνησε η ανάπτυξη άλλωστε, όχι για το PS4. Το τι περισσότερο θα δούμε από αυτό θα φανεί στην E3 αλλά φαντάζομαι οτι θα είναι μια πιο προσεγμένη έκδοση και τα αρνητικά της προηγούμενης θα λείπουν. Το fanbase εχει γνωστοποιησει άλλωστε τι θα ηθελε να δει.

    • Volga
    • Καλά βρε αθεόφωβοι... μας το δίνει στο 3 αντί να πρέπει να αγοράσουμε νέες κονσόλες και παραπονιέστε;

    • alex4444
    • Καλυτερα στο ps3... Αφου εκει αναπτυσσεται εδω και καιρο, δεν υπαρχει λογος να βιαστουν για κατι αλλο! Αρτιο αποτελεσμα θελουν οι φανς και θα το εχουν λογικα. Και με 70 μυρια εγκατεστημενη βαση της κονσολας, αναμενεται χαμος!

    • Shepard
    • Γιατι το μπουκωνουν με τοσα οχηματα; Ακομα "παιζουν" σαν παιδακια και λενε "Κοιταααα... το δικο μου ειναι μεγαλυτεροοοοοο πακετο"! Τα Χριστουγεννα, αν δεν φαει ακυρο, θα δουμε τι εχουν φτιαξει.

    • Gohan
    • Θα περιμενω να το παιξω στο ps4 ειμαι πεπεισμενος οτι θα κυκλοφορησει και εκει! Η τελευταια μεγαλη κυκλοφορια για μια κονσολα που παραδιδει τη σκυταλη στην επομενη γενια. Μπραβο στη sony για την υποστηριξη!

    • silver_knight
    • Όσο και αν είναι καλό για την "ζωή" του PS3, το θεωρώ λάθος να το κυκλοφορήσουν στο PS3...Όπως και να το κάνουμε το GT είναι system seller για τους fan του είδους, όπως το αντίστοιχο FM στο Xbox.. Περίμενα να κυκλοφορήσει στο PS4 με post στο PS3. Με δεδομένο οτι θέλουν να κάνουν καλύτερη αρχή στις πωλήσεις του 4 σε σχέση με του PS3, τη θεωρώ λάθος κίνηση...

      Κάτι αντίστοιχο είχε γίνει όταν κυκλοφόρησε το PS3 που δεν πήγαινε καλά και όλοι αγοράζανε PS2....

      Υ.Γ. Ακόμα και αν θεωρώ το FM ανώτερο, ένα GT είναι πάντα ένα GT...

    • evergrey
    • Καλυτερα βρε παιδια!Φανταζεστε απο τωρα να μας εδειχναν το GT για PS4;Θα "κοβαμε" και το ψωμι για να μαζεψουμε λεφτα!Παντος δεν ξερω αν λεγετε 6,αλλα 100% GT στο PS4 θα δουμε.GT forever!

    • teras
    • Δεν είχαν κανένα μα κανένα λόγο να το βγάλουν στο PS3. Είχαν όλους τους λόγους να βγάλουν GT για το PSV και GT6 για το PS4. Αλλά όπως θα μαντέψατε ο κοινός παρονομαστής εδώ είναι το χρήμα. Ζεστό, άμεσο χρήμα που μόνο η εγκατεστημένη βάση των χρηστών του PS3 μπορεί να δώσει τώρα.
      Κρίμα γιατί έτσι καίνε ένα από τα καλύτερα χαρτιά τους που θα μπορούσε να πουλήσει PS4 και PSV..

    • doa5
    • teras +1 συμφωνώ, αν και πιστεύω ότι κάτι θα ανακοινώσουν και για το vita μέσα στο υπόλοιπο του 2013 (ή τουλάχιστον έτσι θέλω να πιστεύω).

    • Havok-Alex
    • Απ την στιγμη που εχει αναπτυχθει για το PS3, γι αυτο πρεπει να βγει. Τωρα αν θα βγει αλλη εκδοση για το Vita η το PS4 αυτο χρειαζεται προφανως περισσοτερη δουλεια αν θελουμε τα αποτελεσματα να ειναι αξιοπρεπη.
      Αλλωστε θα ηταν χτυπημα κατω απ την μεση για το DriveClub το οποιο ετοιμαζεται απο την Evolution η οποια πλεον εχει στο δυναμικο της ολο το Studio Liverpool (Wipeout/F1) και αρκετους απο την πρωην Bizzare Creations (PGR) και το ετοιμαζει για το Launch του PS4.

    • alien33
    • Η αναπτυξη του GT6 ξεκινησε λιγους μηνες μετα την κυκλοφορια του GT5 οποτε ειναι λογικο να κυκλοφορησει στο PS3. Αλλωστε το εχει κανει πια συνηθεια η PD να βγαζει 2 GT παιχνιδια ανα γενια PlayStation!

*