Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ευτυχισμένο το 2016!

H νέα χρονιά μπήκε και επίσημα. Αφήνουμε πίσω μας το 2015 με τα πολλά άσχημα που προέκυψαν και μας πήγαν όλους πίσω, αφήνουμε τα προσωπικά μας προβλήματα στην άκρη και προσπαθούμε να σκεφτούμε θετικά. Αυτό είναι το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή, ακόμη και όταν γνωρίζουμε πως έχουμε ακόμη δρόμο. Μόνο με θετική σκέψη μπορούμε λίγο να ξεχάσουμε όσα μας τυραννούν και να είμαστε αισιόδοξοι ότι η νέα χρονιά μπορεί να φέρει το κάτι καλύτερο, το κάτι διαφορετικό.



Για το Enternity, το 2015 ήταν μία ακόμη δυνατή χρονιά, με πολλές αποκλειστικότητες, αρκετά θέματα που συζητήθηκαν και νέες συνεργασίες που κατάφεραν να δυναμώσουν το site μας και site σας ακόμη περισσότερο. Παρά τις αντιξοότητες και τις ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες που υφίστανται στην αγορά, καταφέραμε να διατηρήσουμε τον εβδομαδιαίο διαγωνισμό μας χωρίς την παραμικρή διακοπή, ενώ «έτρεξαν» και αρκετοί ακόμη είτε στο forum, είτε στο facebook page, είτε στο YouTube channel μας. Οφείλουμε να σημειώσουμε πως η δυσκολία στην οποία βρίσκεται η αγορά, έχει κάνει ειδικά αυτή τη διαδικασία αρκετά πιο δύσκολη, ωστόσο προσπαθούμε πάντα να εξασφαλίζουμε το καλύτερο για εσάς.

Από πλευράς επικαιρότητας, το 2015 έφερε αρκετές αλλαγές στην αγορά. Η Microsoft έβαλε το Xbox One σε πιο σωστό δρόμο και πλέον με τις αποκλειστικότητες προσπαθεί να κερδίσει μερίδιο στην πίτα της αγοράς, η Sony συνεχίζει ακάθεκτη ενισχύοντας παντού το PS4 και επενδύοντας αρκετά πλέον στο PlayStation VR και η Nintendo προσπαθεί να διατηρήσει μια κατάσταση που θα φέρει τη νέα της κονσόλα με τις καλύτερες δυνατές προοπτικές στο εμπόριο. Το Nintendo NX θα εμφανιστεί μέσα στο 2016 σε όλες τις αγορές και μένει απλά να δούμε το πότε. Σίγουρα για την Ελλάδα, η κατάσταση έχει ένα έξτρα ενδιαφέρον, καθώς η ημερομηνία διάθεσης του νέου συστήματος ίσως βάλει και ένα ακόμη κίνητρο έτσι ώστε να ολοκληρωθεί η διαδικασία εύρεσης νέου εισαγωγέα για τα προϊόντα της εταιρείας του Kyoto, μετά τη λήξη της συνεργασίας της με την Nortec Multimedia (περισσότερα εδώ, εδώ κι εδώ).

Το 2016 λοιπόν αναμένεται «καυτό» από πλευράς κυκλοφοριών και εξελίξεων. Η λογική λέει ότι το σενάριο redesign στις δύο κονσόλες που επικρατούν στην αγορά είναι αρκετά κοντά, το κομμάτι του VR θα «παίξει» στην επικαιρότητα, ενώ πολλά είναι και τα νέα games που θα πρέπει να περιμένουμε. Τι να πούμε δηλαδή για μια χρονιά στην οποία περιμένουμε νέο Uncharted, ίσως μάθουμε περισσότερα για το νέο Gran Turismo, το νέο Gears of War και αρκετά ακόμη. Μέσα σε όλα αυτά, νέες κάρτες γραφικών, νέα motherboards και περιφερειακά για τους φανατικούς της PC Master Race, αλλά και πολλά gadgets. Όπως καταλάβατε, το 2016 θα είναι ακόμη μια γεμάτη χρονιά για το site που κλείνει φέτος τα 5 χρόνια παρουσίας.

Μαζί θα το περάσουμε και το 2016 λοιπόν! Έτσι, ευχόμαστε σε όλους υγεία κι ευτυχία και η νέα χρονιά να σας φέρει όλα όσα ποθείτε. Το Enternity θα συνεχίσει να καλύπτει αυτές τις μέρες την ειδησεογραφία και θα αναρτά νέα θέματα, ενώ θα επιστρέψει σε full ρυθμούς από την εβδομάδα που ξεκινάει στις 11/01/16 (οι στήλες και τα blogs θα ξεκινήσουν από τις 07/01/16). Ακόμη και μέχρι τότε όμως, εδώ θα μας βρίσκετε καθημερινά!

Καλή χρονιά από εμένα, τον Δημήτρη και τον Μανώλη, αλλά και όλη τη συντακτική ομάδα του Enternity!


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
42 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*