Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Gametech Playground Ep05: PlayStation Showcase, Red Bull Solo Q και άλλα

*
Η ώρα για το εβδομαδιαίο μας ραντεβού με την εκπομπή Gametech Playground ήρθε και αυτήν την εβδομάδα έχουμε πολλά και ενδιαφέροντα θέματα να μας απασχολούν, όπως της ανακοινώσεις του PlayStation Showcase.

H Sony άνοιξε (κατά κάποιο τρόπο) τα χαρτιά της για τα παιχνίδια που θα έρθουν το επόμενο χρονικό διάστημα στο PS4, το PS5 και το PC, αλλά και έδειξε και μερικούς τίτλους από αυτά που θα μας απασχολήσουν στο PS VR2. Όπως ήταν λογικό, πρωταγωνιστικό ρόλο έπαιξε το Metal Gear Solid Delta: Snake Eater, το Assassin's Creed Mirage, το Marvel's Spider-Man 2, το Final Fantasy XVI, αλλά και πολλά ακόμη. Από μεριάς hardware είχαμε την τυπική επιβεβαίωση των φημών (που είχαμε μέχρι σήμερα) για το PlayStation Project Q, τη νέα φορητή κονσόλα της Sony για game streaming από το PS5, αλλά και των νέων PlayStation Earbuds.

Στη συνέχεια του επεισοδίου σχολιάζουμε για την πτώση της μετοχής του Embracer Group μετά την αποτυχία ολοκλήρωσης μιας πολύ σημαντικής συμφωνίας, τις νέες GPUs 4060Ti και R7600 και την ευρύτερη διαθεσιμότητα του ASUS ROG Ally στην ελληνική αγορά. Τέλος, κάνουμε μια κουβέντα για τα όσα είδαμε στους τελικούς του Red Bull Solo Q και των MSI στην Copper Box Arena.




Βρείτε το Gametech Playground στο Spotify
Βρείτε το Gametech Playouground στα Google Podcasts
Βρείτε το Gametech Playground στα Apple Podcasts 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*