Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Gametech Playground Ep08: Ανακοινώσεις Nintendo Direct, αυξήσεις τιμών Xbox και νέο PS5 Bundle

*
Η ώρα για το εβδομαδιαίο μας ραντεβού με την εκπομπή Gametech Playground ήρθε. Στο επίκεντρο οι ανακοινώσεις του Nintendo Direct, οι αυξήσεις τιμών στο Xbox και οι επερχόμενες κυκλοφορίες videogames.

Και αυτήν την εβδομάδα τα θέματα της επικαιρότητας ήταν πάρα πολλά. Η συζήτηση ξεκινάει με τις αυξήσεις που ανακοίνωσε πρόσφατα η Microsoft για τις κονσόλες Xbox Series X, αλλά και την τιμή της συνδρομής για το Xbox Game Pass σε κονσόλα και το Xbox Game Pass Ultimate. Και μέσα σε όλα συζητάμε και το πως όλο αυτό θα επηρεάσει την ελληνική αγορά και τις τιμές τους στη χώρα μας. Στη συνέχεια αναφερόμαστε στα νέα retro plates που ανακοίνωσε η Dbrand για το PS5 και που φέρνουν κάτι από την εποχή του Nintendo 64.

Στη συνέχεια της εκπομπής μιλάμε για το επερχόμενο PS5 Bundle με διετή συνδρομή στο PS Plus Premium και το πότε αυτό αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα από τη Sony, μεταφέρουμε τις πρώτες εντυπώσεις μας από το demo και την αρχή του Final Fantasy XVI, αλλά και παρουσιάζουμε εν τάχει τα "έξυπνα" γυαλιά XREAL Air που πήρε στα χέρια του ο Δημήτρης.


Αφού κάνουμε μια γρήγορη στάση στα hardware reviews που ακολουθούν (ή και δημοσιεύτηκαν πρόσφατα), πηγαίνουμε στις σημαντικότερες ανακοινώσεις του Nintendo Direct που καταλήγουν να γεμίσουν σε εξωπραγματικό βαθμό το νέο πρόγραμμα κυκλοφοριών videogames.



Βρείτε το Gametech Playground στο Spotify
Βρείτε το Gametech Playouground στα Google Podcasts
Βρείτε το Gametech Playground στα Apple Podcasts
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*