Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Gametech Playground Ep10: PS5 Slim, PS5 Dev kit, Diablo IV SteelSeries, EA Sports FC 24

*
Η ώρα για το εβδομαδιαίο μας ραντεβού με την εκπομπή Gametech Playground ήρθε. Στο επίκεντρο το PS5 Slim, το PS5 Dev Kit που κατέληξε σε site δημοπρασιών, το EA Sports FC 24 και άλλα.

O Ιούλιος μπήκε για τα καλά και το vidcast μας συνεχίζει δυναμικά. Η σύζητηση ξεκινάει με την δημοσίευση της Microsoft, η οποία και σημειώνει ότι η ομάδα του PlayStation ετοιμάζει την κυκλοφορία ενός μοντέλου PS5 Slim που θα βγει στην αγορά μέσα στο 2023. Αμέσως μετά σχολιάζουμε το PS5 Dev Kit που πωλήθηκε από έναν... απίθανο σε site δημοπρασιών, αλλά ταξιδεύουμε και στο παρελθόν και λέμε ιστορίες από τα dev kits που είχαμε κατά καιρούς στα χέρια μας για τους λόγους των game reviews στο παρελθόν.


Αμέσως μετά δείχνουμε τα συλλεκτικά περιφερειακά του Diablo IV που πωλούνται στη χώρα μας αποκλειστικά από τα καταστήματα και το site της Κωτσόβολος και μετά παίρνει σειρά η Ubisoft. Εκεί, αναφέρουμε τα 11 Assassin's Creed videogames που ετοιμάζει για κυκλοφορία, τις φήμες για την διάθεση του Assassin's Creed IV: Black Flag σε μορφή remake/remaster, αλλά και το εναλλακτικό discovery tour mode του Assassin's Creed Mirage.

Τέλος, ασχολούμαστε με το θέμα του EA Sports FC 24 και των φημών που ακούγονται τις τελευταίες ώρες για την ημερομηνία κυκλοφορίας του. Κλείνουμε την εβδομαδιαία ανασκόπήσή μας με σχόλια για τα reviews και τους πιεσμένους χρόνους που έχουμε στη διάθεσή μας, αλλά και την άρνηση εταιρειών να μας προμηθεύσουν έγκαιρα σχετικά review codes.



Βρείτε το Gametech Playground στο Spotify
Βρείτε το Gametech Playouground στα Google Podcasts
Βρείτε το Gametech Playground στα Apple Podcasts
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*