Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Gametech Playground Ep16: Alan Wake 2, Lenovo Legion GO, PS5 Slim και άλλα

*
Το νέο επεισόδιο για την εβδομαδιαία μας εκπομπή Gametech Playground είναι εδώ. Στο επίκεντρο το Alan Wake 2, το PS5 Slim και το Lenovo Legion GO.

Η εκπομπή μας επιστρέφει για άλλη μια εβδομάδα με τους Δημήτρη Καρέτσο και Παύλο Παπαπαύλου. Ξεκινάμε την κουβέντα μας (με αφορμή σχόλιο χρήστη) για τα πολλά προβλήματα του NBA 2K24 και τους λόγους που δεν συνεχίστηκε το πρόγραμμα με το MyCareer στο κανάλι μας στο YouTube. Συνεχίζουμε με το Alan Wake 2, το review του οποίου θα έρθει στο site την επόμενη εβδομάδα, αλλά έχουμε ήδη ξεκινήσει να το απολαμβάνουμε και το διασκεδάζουμε αφάνταστα.


Συνεχίζουμε με τις ανακοινώσεις του Xbox Partner Preview event και τα όσα είδαμε από τα Metal Gear Solid Δ: Snake Eater, RoboCop: Rogue City, Like a Dragon: Infinite Wealth, Still Wakes the Deep, ARK: Survival Ascended, Dungeons of Hinterberg, Spirit of the North 2, THE FINALS, IKARO Will Not Die και Manor Lords.

Αμέσως μετά σχολιάζουμε το θέμα του PS5 Slim και της υποχρεωτικής σύνδεσης της κονσόλας στο διαδίκτυο για την σύνδεση του Blu-ray drive σε όσους αγοράσουν την PS5 Digital έκδοση, αλλά και το πότε εκτιμάται πως θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ και στην Ελλάδα.

Αναφορά κάνουμε στο θέμα των προβλημάτων διαθεσιμότητας του iPhone 15 Pro και στα ελληνικά καταστήματα, τις απαράδεκτα υψηλές τιμές που είδαμε σε πολλούς "Skroutzάδες" και το Apple Scary Fast event.

To Lenovo Legion GO είναι το επόμενο hot gadget της περιόδου που θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στο Gameathlon το Σαββατοκύριακο. Τέλος, αναφερόμαστε στην προσθήκη του Paramount+ στην εφαρμογή της COSMOTE TV από το 2024. Καλή διασκέδαση!



Βρείτε το Gametech Playground στο Spotify
Βρείτε το Gametech Playouground στα Google Podcasts
Βρείτε το Gametech Playground στα Apple Podcasts
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*