Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Gametech Playground Ep18: GTA 6, CoD MW3, PS5 Slim, Κωτσόβολος + ΔΕΗ, Black Friday

*
Το νέο επεισόδιο για την εβδομαδιαία μας εκπομπή Gametech Playground είναι εδώ. Στο επίκεντρο το GTA 6, το PS5 Slim, η Black Friday, το Call of Duty: Modern Warafre 3 και η εξαγορά της Κωτσόβολος από τη ΔΕΗ.

Η εκπομπή μας επιστρέφει για άλλη μια εβδομάδα με τους Δημήτρη Καρέτσο και Παύλο Παπαπαύλου. Η συζήτηση ξεκινάει υπολογίζοντας πόσα χρήματα δίνουμε σε συνδρομές τριγύρω σε διάφορες υπηρεσίες και καταλήγει σε rant κατά των ελληνικών τραπεζών για τις προμήθειες και χρεώσεις σε οτιδήποτε κι αν κάνουμε.


Επιστρέφοντας στα του gaming, ξεκινάμε με το review bombing που έγινε στο Call of Duty: Modern Warfare 3 και των όσων έχουν γραφτεί ήδη για το παιχνίδι από όσους έχουν παίξει το κεντρικό campaign. Το πιο σημαντικό θέμα ήταν προφανώς η ανακοίνωση-επιβεβαίωση της Rockstar Games για το GTA 6 που έρχεται στις αρχές Δεκεμβρίου και κάνουμε μια συζήτηση για το πότε περίπου θα πρέπει να την περιμένουμε.

Επόμενη στάση το PS5 Slim, το οποίο κυκλοφορεί από σήμερα χωρίς ιδιαίτερες ανακοινώσεις, ενώ αναφέρουμε τα όσα είδαμε στα διάφορα unboxings και teardowns, καθώς και το τι συμβαίνει για τη διάθεσή του στη χώρα μας. Δεν ξεχνάμε να σημειώσουμε, δε, και τις υψηλές πωλήσεις που έκανε και πάλι το σύστημα της Sony στο τελευταίο τρίμηνο του τρέχοντος οικονομικού της έτους.

Δείχνουμε στη συνέχεια τα νέα χρώματα του DualSense Edge που κυκλοφόρησαν στη χώρα μας, ενώ αναφερόμαστε και στην αφαίρεση λειτουργίας του X/Twitter από το PS5. Σημειώνουμε τις πρώτες εντυπώσεις μας από τις καμπάνιες των Ελλήνων retailers στο πλαίσιο της Black Friday και αναφερόμαστε και στην εξαγορά της Κωτσόβολος από την ΔΕΗ.

Τέλος, κλείνουμε με τις ανακοινώσεις για την live-action ταινία The Legend of Zelda και τις πωλήσεις του Super Mario Bros. Wonder.

Καλή διασκέδαση!



Βρείτε το Gametech Playground στο Spotify
Βρείτε το Gametech Playouground στα Google Podcasts
Βρείτε το Gametech Playground στα Apple Podcasts
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*