Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Gametech Playground Ep19: Avatar US Event, PS Portal, Steam Deck OLED, Game Awards, Black Friday

*
Το νέο επεισόδιο για την εβδομαδιαία μας εκπομπή Gametech Playground είναι εδώ. Στο επίκεντρο το ταξίδι μας στο Los Angeles για το Avatar, το PS Portal, το Steam Deck OLED, τα Game Awards και η Black Friday.

Ήρθε η ώρα για το εβδομαδιαίο ραντεβού μας και το νέο επεισόδιο του Gametech Playground. Αυτήν την εβδομάδα ο Παύλος βρίσκεται στο Los Angeles για μια παρουσίαση του Avatar: Frontiers of Pandora που θα καλυφθεί τηλεοπτικά για το Game R1 στο επεισόδιο της 1ης Δεκεμβρίου. Όπως είναι λογικό, ξεκινάμε με αυτό το θέμα, αν και λόγω embargo δεν μπορούμε να πούμε κάτι για το παιχνίδι ή τα όσα είδαμε γύρω από αυτό. Ο τίτλος της Massive Entertainment κυκλοφορεί στις 7 Δεκεμβρίου, έγινε πρόσφατα «χρυσός», ενώ μάθαμε και τα πλάνα της Ubisoft για το Season Pass του.


Η συζήτηση πηγαίνει αμέσως μετά στο PlayStation Portal και τα όσα γράφονται από όσους το δοκίμασαν σε αγορές του εξωτερικού, όπου και κυκλοφόρησε, αλλά και κάποιες τεχνικές προδιαγραφές που θα πρέπει να προσέξουν όσοι επιθυμούν να το αγοράσουν. Εμείς, στεκόμαστε στην κυκλοφορία του στην Ελλάδα που έχει προγραμματιστεί για τις αρχές του 2024, όπως αποκαλύψαμε με σχετικό αποκλειστικό ρεπορτάζ μέσα στην εβδομάδα.

Παραμένουμε στα φορητά και επόμενη στάση γίνεται στο Steam Deck OLED, το οποίο και ανακοινώθηκε λίγο μετά το τέλος της εγγραφής του προηγούμενου επεισοδίου της εκπομπής μας, και ως εκ τούτου δεν καταφέραμε να ασχοληθούμε μαζί του τότε. Ο Δημήτρης Καρέτσος σημειώνει τα βασικά σημεία που διαφοροποιείται η νέα έκδοση, αλλά και το πόσο έχει βελτιωθεί.

Προχωρώντας, σταματάμε στις υποψηφιότητες των Game Awards, τα οποία και θα πραγματοποιηθούν στις 7 Δεκεμβρίου σε ειδική εκδήλωση στο Los Angeles. Οι υποψηφιότητες βγήκαν, πλέον ξέρουμε ποια παιχνίδια θα κονταροχτυπηθούν για τον τίτλο του Game of the Year, αλλά και ποιες παραγωγές ξεχώρισαν συνολικά.

Στη συνέχεια αναφερόμαστε στις προσφορές που παίζουν σε κονσόλες (και όχι μόνο) στην ελληνική Black Friday και εστιάζουμε στην μειωμένη τιμή του Nintendo Switch, του Xbox Series X και του PS5. Για το PS5, δε, κάνουμε ακόμη μια στάση και αναφερόμαστε στο αποσπώμενο drive του νέου και πιο λεπτού PS5 και για το οποίο φαίνεται ότι η τοποθέτησή του από μια κονσόλα σε άλλη είναι απλή διαδικασία και απαιτεί απλά ένα τυπικό online authorization.

Πριν κλείσουμε, κάνουμε αναφορές στα πολλά και σημαντικά games που ανακοινωθηκαν πως έρχονται στο Netflix app, στο Harmony OS χωρίς background Android που έρχεται, αλλά και στα νέα gaming ακουστικά InZone της Sony που έφτασαν στα χέρια μας και θα διαβάσετε αναλυτικό review τους τις επόμενες ημέρες.

Καλή διασκέδαση!



Βρείτε το Gametech Playground στο Spotify
Βρείτε το Gametech Playouground στα Google Podcasts
Βρείτε το Gametech Playground στα Apple Podcasts
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*