Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Gametech Playground Ep23: Τι μας άφησε το 2023, τι περιμένουμε το 2024

*
Το νέο επεισόδιο για την εβδομαδιαία μας εκπομπή Gametech Playground είναι εδώ. Στο επίκεντρο όσα μας απασχόλησαν και παίξαμε το 2023 και τι περιμένουμε το 2024.

To τελευταίο ραντεβού μας για φέτος με το podcast του Enternity είναι εδώ και κάνουμε μια σούμα των όσων παίξαμε και είδαμε μέσα στο 2023 και τα όσα εκτιμούμε ότι έρχονται μέσα στο 2024. Αναφέρουμε αρκετά για τα games που μας "έφαγαν" τον περισσότερο χρόνο μέσα στους τελευταίους 12 μήνες, ενώ κάνουμε και στάση στο PlayStation Portal και τα όσα θα χρειάζεται να κάνετε για να παίζετε σωστά.


O Δημήτρης μιλάει για το πόσο τον έχει βολέψει το game streaming εδώ και καιρό με διάφορα gadgets που έχει στα χέρια του (ή έχουν περάσει από αυτά), ενώ στη συνέχεια συζητάμε και για το πως μπορεί να εξελιχθεί το 2024 από μεριάς κονσολών, αν θα έρθει το Nintendo Switch 2, το PS5 Pro και ίσως το επόμενο Xbox. Ειδικά για τα του Xbox, αναφερόμαστε και στο μεγάλο challenge που έχει η Microsoft με τις δύο διαφορετικές εκδόσεις του συστήματος και το πώς θα καθορίσει το cloud gaming το μέλλον του Xbox, αλλά και του Game Pass.

Αναφερόμαστε ακόμη στο κακό optimization που είδαμε σε πολλά PC games όλο το 2023, στα όσα έγιναν με τις απολύσεις στην αγορά τους τελευταίους μήνες. Δεν γίνεται να μην σχολιάσουμε το θέμα των διαφημίσεων που έρχονται στο συνδρομητικό Amazon Prime Video. Τέλος, μιλάμε μέχρι και για τα... κάλαντα!

Καλή παρακολούθηση και ραντεβού το 2024!



Βρείτε το Gametech Playground στο Spotify
Βρείτε το Gametech Playouground στα Google Podcasts
Βρείτε το Gametech Playground στα Apple Podcasts
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*