Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Gametech Playground Ep25: Με τη Redmi στο Βουκουρέστι, Microsoft, Sony, Palworld, Nvidia, Apple

*
Το νέο επεισόδιο για την εβδομαδιαία μας εκπομπή Gametech Playground είναι εδώ. Στο επίκεντρο τo ταξίδι μας στο Βουκουρέστι με την Redmi, το Palworld και εοι εξελίξεις σε Microsoft, Apple, Sony και Nvidia.

Στην αρχή του επεισοδίου ξεκινάμε τη βόλτα στο κρύο (όπως το ζητήσατε), στο πλαίσιο ενός άτυπου sequel του podcast που κάναμε στην Βαρσοβία που είχαμε πάει πριν 9 χρόνια για το hands on event του The Witcher 3: Wild Hunt. Ξεκινάμε λοιπόν από το χώρο της εκδήλωσης και συζητάμε για τα όσα είδαμε από την Xiaomi στο launch event των Redmi Note 13 για την νοτιοανατολική Ευρώπη. Μπορείτε να βρείτε και το video preview του Δημήτρη για το Redmi Note 13 Pro+ εδώ.


Στη συνέχεια κάνουμε ένα διάλειμμα και μπαίνουμε στα ζεστά (λέμε τώρα...) και διαβάζουμε τα σχόλια που αφήσατε στο προηγούμενο video μας. Αναφέρουμε τα πιο δημοφιλή παιχνίδια σε PS4 και PS5 για το 2023, όπως τα ανακοίνωσε η ίδια η Sony, μιλάμε και πάλι για το πως μπορεί να ανεβάσει τα νούμερα του Game Pass η Microsoft, τι πιστεύουμε για το επόμενο βήμα στις κονσόλες και το μέλλον του Xbox γενικότερα, ενώ μιλάμε και για τον χαμό που έχει κάνει το Palworld.

Δεν ξεχνάμε να αναφέρουμε τις διαρροές για την τελική ονομασία του Death Stranding 2 και σχολιάζουμε και την μεταφορά του Death Stranding: Director's Cut σε iOS, iPadOS και macOS. Σχολιάζουμε τις νεότερες φήμες για νέο State of Play τις επόμενες ημέρες και τα προβλήματα διαθεσιμότητας σε διάφορα προϊόντα PlayStation το τελευταίο διάστημα, αλλά και τη νέα σειρά 40xx Super της Nvidia και την πιθανότητα αύξησης των τιμών για το Netflix.

Τέλος, σχολιάζουμε τις φήμες για προ-πώληση 180 χιλιάδων Apple Vision Pro μέχρι στιγμής.

Καλή παρακολούθηση!



Βρείτε το Gametech Playground στο Spotify
Βρείτε το Gametech Playouground στα Google Podcasts
Βρείτε το Gametech Playground στα Apple Podcasts
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*