Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Gametech Playground Ep26: State of Play, PS5 Pro/PS Vita 2/PS6, Apple Vision Pro, iOS Sideloading

*
Το νέο επεισόδιο για την εβδομαδιαία μας εκπομπή Gametech Playground είναι εδώ. Στο επίκεντρο οι ανακοινώσεις του State of Play, οι φήμες για PS5 Pro, PS6 και PS Vita 2 και οι εξελίξεις στην Apple.

Στην αρχή του επεισοδίου απαντάμε στα σχόλιά σας από το video στο launch event των Redmi Note 13 στο Βουκουρέστι. Συνεχίζουμε τα όσα ανακοινώθηκαν (τα σημαντικότερα, τουλάχιστον) στο State of Play της Sony, όπως το Death Stranding 2: On the Beach και το νέο project του Hideo Kojima.


Στη συνέχεια ο Δημήτρης σημειώνει τα όσα έφερε στο φως της δημοσιότητας γνωστός insider από το χώρο των υπολογιστών και σχετίζονται με το PS5 Pro (που έρχεται φέτος), το PS6, αλλά και μια νέα φορητή κονσόλα της Sony που εικάζεται πως θα είναι το PS Vita 2 και θα παίζει τα games που θα έχει κάποιος ήδη εγκατεστημένα στην κονσόλα του.

Επόμενη στάση στο Apple Vision Pro και στις πληροφορίες για τις προ-παραγγελίες, αλλά και τα πρώτα unboxings που έχουν δημοσιεύσει ιστοσελίδες του εξωτερικού. Σχολιάζουμε ακόμη τις αλλαγές που έρχονται στο iOS με το iOS 17.4, που θα επιτρέπει το sideloading εφαρμογών, αλλά και την επίθεση εταιρειών και της ΕΕ στην Apple για τις εναλλακτικές που προσφέρει.

Τέλος, σχολιάζουμε τις απολύσεις που έγιναν από την Microsoft για προσωπικό στα γραφεία της, αλλά και στα γραφεία των Activision Blizzard, την ώρα που η εταιρεία κατέγραψε έσοδα ρεκόρ από το gaming, αλλά και το τι συμβαίνει με το Suicide Squad: Kill the Justice League και τι θα γίνει με το review μας.

Καλή παρακολούθηση!



Βρείτε το Gametech Playground στο Spotify
Βρείτε το Gametech Playouground στα Google Podcasts
Βρείτε το Gametech Playground στα Apple Podcasts
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*