Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Gametech Playground Ep29: Elden Ring DLC, Nintendo Direct, Xbox games σε PS5/Switch, PS Portal hack

*
Το νέο επεισόδιο για την εβδομαδιαία μας εκπομπή Gametech Playground είναι εδώ. Στο επίκεντρο οι εξελίξεις στο με το Elden Ring, οι ανακοινώσεις του Nintendo Direct, τα Xbox games σε PS5 και Nintendo Switch, το hack του PS Portal και άλλα.

Πολλές και ενδιαφέρουσες οι εξελίξεις και σε αυτό το επεισόδιο του vlog μας, οπότε πάμε να δούμε με τι ασχοληθήκαμε κυρίως. Μετά τα σχόλιά σας στο video της περασμένης εβδομάδας, αρχίζουμε με το Elden Ring Shadow of the Erdtree, το οποίο και ανακοινώθηκε από την Bandai Namco και την From Software και έρχεται φέτος το καλοκαίρι.


Στη συνέχεια ασχοληθήκαμε με τις πάρα πολλές ανακοινώσεις του Nintendo Partner Direct για παιχνίδια που έρχονται μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2024 για το Nintendo Switch από τρίτες εταιρείες, αλλά και τις νέες φήμες πως το Nintendo Switch 2 πάει για το 2025.

To θέμα με το hack του PlayStation Portal ήρθε στη συνέχεια και πάνω εκεί συζητήσαμε για τις προοπτικές που ανοίγονται σε βασικές λειτουργίες (και κάποιες όχι τόσο...). Τέλος, είδαμε τις μοναδικές δυνατότητες της Sora AI, η οποία μπορεί να φτιάξει ολόκληρα videos με απλές εντολές κειμένου!

Καλή παρακολούθηση!



Βρείτε το Gametech Playground στο Spotify
Βρείτε το Gametech Playouground στα Google Podcasts
Βρείτε το Gametech Playground στα Apple Podcasts
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*