Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Gametech Playground Episode 02: Zelda leaks, unoptimized PC games και PS5 Slim, PS5 Pro

Το δεύτερο επεισόδιο του νέου μας Gametech Playground cast αναλύει τις διαρροές του The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, την ελληνική τιμή του ASUS ROG Ally, τα unoptimized PC games των τελευταίων μηνών και τα όσα έρχονται με PS5 Slim, PS5 Pro.

Όπως υποσχεθήκαμε, το εβδομαδιαίο ραντεβού μας θα συνεχιστεί χωρίς διακοπές και στο δεύτερο επεισόδιο του Gametech Playground σχολιάζουμε πολλά και διάφορα από την επικαιρότητα των τελευταίων εβδομάδων. Ξεκινάμε με την ανάγνωση των σχολίων σε YouTube και διάφορες άλλες πλατφόρμες social media και καταπιανόμαστε αρχικά με τις διαρροές του The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom που… πληγώνουν την Nintendo. Στη συνέχεια ασχολούμαστε με τα Star Wars Jedi: Survivor και Redfall αλλά και την γενικότερη κακή κατάσταση στην οποία κυκλοφορούν τα PC games το τελευταίο διάστημα, μη προσφέροντας ούτε τα βασικά ακόμη και σε αυτούς που έχουν επενδύσει αρκετά χρήματα για μια καλή κάρτα γραφικών.

Μιλάμε για το μπλόκο της Μ. Βρετανίας στην εξαγορά Activision Blizzard από την Microsoft και τα επόμενα βήματα που μπορεί να έχουμε στο θέμα, αναλύουμε τα όσα αποκομίσαμε από την νέα κάρτα γραφικών MSI GeForce RTX 4070 Gaming X Trio και μιλάμε για όσα ξέρουμε για την ελληνική τιμή του ASUS ROG Ally, του νέου φορητού gaming PC που έρχεται. Τέλος, βάζουμε κάτω όλες τις πληροφορίες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή για τα PS5 Slim, PS5 Pro και τα υπόλοιπα PlayStation hardware που έρχονται στον επόμενο 1,5 χρόνο (σύμφωνα με τις διαρροές). Απολαύστε το νέο επεισόδιο στη συνέχεια και αφήστε τα σχόλιά σας από κάτω για θέματα που θέλετε να πιαστούμε και ερωτήσεις που μπορεί να έχετε (για να τα δούμε όλα μαζί στο επόμενο επεισόδιο).


Το Gametech Playground μεταδίδεται κάθε Παρασκευή (εκτός κι αν προκύπτει επικαιρότητα) και μπορείτε να το απολαύσετε από το YouTube, αλλά και το Spotify (+video), Google Podcasts και Apple Podcasts. Τα links βρίσκονται κάτω από τον player. Όλα τα επεισόδια βρίσκονται αναρτημένα και στην ξεχωριστή ενότητα της εκπομπής στο site μας. Τέλος, μην ξεχάσετε να κάνετε και subscribe στο κανάλι μας στο YouTube. Καλή θέαση!



Βρείτε το Gametech Playground στο Spotify
Βρείτε το Gametech Playouground στα Google Podcasts
Βρείτε το Gametech Playground στα Apple Podcasts 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*