Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

AOC C27G2U Curved Monitor: Μεγάλος διαγωνισμός για τα 10 χρόνια Enternity

*
Οι διαγωνισμοί για τα 10 χρόνια του Enternity συνεχίζονται και αυτή τη φορά έχουμε για εσάς το AOC C27G2U Curved Monitor 27" FHD 165Hz! Το συγκεκριμένο monitor χαρακτηρίζεται από την γρήγορη, καμπύλη οθόνη 1500R VA 27 ιντσών με 165 Hz, χρόνο απόκρισης 1 ms και FreeSync Premium. Ο ρυθμός ανανέωσης των 165Hz κάνει τα παιχνίδια να λειτουργούν ομαλά σαν μετάξι. Αξιοποιήστε τις δυνατότητες της κάρτας γραφικών σας. Ξεχάστε το σκίσιμο της οθόνης και ξεχάστε το θόλωμα κίνησης. Η τεχνολογία AMD FreeSync Premium διασφαλίζει ότι οι ρυθμοί ανανέωσης των GPU και της οθόνης είναι συγχρονισμένοι, γεγονός που παρέχει μια ρευστή εμπειρία παιχνιδιού, με υψηλότερη απόδοση.




Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή έστω με έναν από τους παρακάτω τρόπους (μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή και με όλους τους τρόπους, αν έχετε λογαριασμό σε όλα τα σχετικά social media accounts και κάνετε τις σχετικές ενέργειες. Κάθε ενέργεια μετράει ως ξεχωριστή συμμετοχή):

α) αφήνοντας ένα σχόλιο στο άρθρο που διαβάζετε τώρα
β) κάνοντας like στο Facebook Page του Enternity και κάνοντας share το σχετικό άρθρο με το hashtag #10YearsEnternity στο post*
γ) κάνοντας follow το Enternity στο Instagram, like και comment στο σχετικό post*
δ) κάνοντας follow το Enternity στο Twitter και retweet το ποστάρισμα του διαγωνισμού
ε) κάνοντας share το άρθρο του διαγωνισμού σε οποιοδήποτε λογαριασμό διατηρείτε σε οποιοδήποτε πλατφόρμα social media, χρησιμοποιώντας το #10YearsEnternity στο post*

Η διορία συμμετοχής είναι μέχρι την Κυριακή 30 Μαϊου στις 23:59:59. Το όνομα του τυχερού θα ανακοινωθεί τη Δευτέρα 31 Μαϊου στις 23.59.00.

* για να μπορέσει να μετρήσει η συμμετοχή (και να μπορούμε να βρούμε το ποστάρισμα), θα πρέπει να είναι ορισμένο το ποστ δημόσια και να έχει το hashtag στο μέρος του κειμένου.

Όροι συμμετοχής
- Στο διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος μόνο οι χρήστες που είναι μέλη στο Enternity. - Αποκλείονται από το διαγωνισμό οι εργαζόμενοι στο Enternity, καθώς και οι συγγενείς τους α’ βαθμού.
- Η κλήρωση γίνεται ενώπιον της επιτροπής του διαγωνισμού.
- Έγκυρες θεωρούνται οι συμμετοχές που δεν παραβαίνουν τους όρους χρήσης του Enternity και έχουν καταχωρηθεί μέχρι τις 23:59:59 της Κυριακής 30 Μαϊου.
- To Enternity δεν φέρει ευθύνη για την (ηλικιακή) καταλληλότητα ενός δώρου. Τα μέλη που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις αναπαραγωγής του (πχ. ανήλικοι) αποδέχονται αυτόματα πως με τη νίκη τους θα πρέπει να ενημερώσουν και τους γονείς τους, έτσι ώστε να πάρουν την κατάλληλη άδεια.
 Το κόστος αποστολής του δώρου βαραίνει αποκλειστικά και μόνο τους νικητές. Δυνατότητα παραλαβής του από τα γραφεία μας δεν υπάρχει.
- Η συμμετοχή στο διαγωνισμό σημαίνει ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων συμμετοχής.
- Τα προσωπικά δεδομένα των νικητών διαγράφονται μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας αποστολής των δώρων.

Καλή επιτυχία! 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
117 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*