Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Huawei Valentine’s Special 1-14 Φεβρουαρίου

*
Συνεχίζονται και αυτό το μήνα οι χειμερινές προσφορές σε προϊόντα  Huawei με επιλεγμένα gadgets σε ακόμα πιο ελκυστικές τιμές, και για τους ερωτευμένους έως  τις 14 Φεβρουαρίου, ένα ακαταμάχητο πακέτο: το Huawei Watch FIT δώρο μαζί με κάθε Huawei Watch GT2 Pro! Δυο συσκευές που έχουμε παρουσιάσει μέσα από τις σελίδες του Enternity και μας έχουν αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις.  Πέρα από τη νέα αυτή προσφορά για ερωτευμένους ή μη, η Huawei συνεχίζει να προσφέρει μέχρι και 28 Φεβρουαρίου σε προνομιακές τιμές, από  το δίκτυο επίσημων συνεργατών της, μεγάλη γκάμα προϊόντων τεχνολογίας : smartphones, wearables και laptops πι .



•    Matebook X Pro: για τους επαγγελματίες που συμβιβάζονται μόνο με το καλύτερο. Από 1 έως και 28 Φεβρουαρίου, σε ακόμα πιο ασυναγώνιστη τιμή!
•    Watch GT2 Pro: για όσους φροντίζουν τη φυσική τους κατάσταση, αθλούνται συχνά, βάζουν συνεχώς στόχους βελτίωσης της απόδοσής του και θέλουν να έχουν πλήρη εικόνα της σωματικής τους ευεξίας και υγείας.  Από 1 έως και 14 Φεβρουαρίου, το Huawei Watch GT 2  Pro διατίθεται με δώρο το Huawei Watch FIT!
- Watch Fit: το πρώτο smartwatch της Huawei με παραλληλόγραμμη οθόνη. Από 1 έως και 14 Φεβρουαρίου, το Huawei Watch FIT διατίθεται ως δώρο μαζί με κάθε αγορά Huawei Watch GT 2 Pro!
- Watch GT2e: δεν αποτελεί ιδανικό δώρο μόνο για τους λάτρεις της γυμναστικής, καθώς πρόκειται για gadget που παρακολουθεί συνολικά την υγεία και τη φυσική κατάσταση. Από 1 έως και 28 Φεβρουαρίου, σε ακόμα πιο ασυναγώνιστη τιμή!
- Nova 5T, P Smart 2021, P Smart S:  Επιλέξτε τη συσκευή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες τους και αναβαθμίστε την καθημερινότητά σας! Από 1 έως και 28 Φεβρουαρίου, σε ακόμα πιο ασυναγώνιστες τιμές! 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*