Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αναφορές για iPhone event τον Σεπτέμβριο

*
Όσο πλησιάζουμε τον Σεπτέμβριο, τοσο πιο πολύ αυξάνονται οι φήμες και οι πληροφορίες για τα επερχόμενα μοντέλα iPhone. Πλέον, αναμένουμε τα iPhone 15 να είναι τα πιο ακριβά της εταιρείας μέχρι σήμερα, θα έχουν μεγαλύτερη μπαταρία, θα είναι χαμηλή η διαθεσιμότητά τους και πολλά άλλα.

H τελευταία αναφορά που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, είναι πως το επερχόμενο event της Apple στο οποίο θα ανακοινωθούν τα iPhone 15, iPhone 15 Pro και Apple Watch Series 9 θα γίνει στις 13 Σεπτεμβρίου. Πολλές πηγές – συμφώνα με την ιστοσελίδα 9to5mac – έχουν αναφέρει στους παρόχους κινητής τηλεφωνίας να αποφύγουν να δώσουν άδεια διακοπών σε υπαλλήλους τους, καθώς στις 13 Σεπτεμβρίου πρόκειται να υπάρχει μεγάλη ανακοίνωση κάποιου smartphone.


Στο μεταξύ, η Samsung έχει ήδη ολοκληρώσει το Samsung Unpacked event στην Σεούλ, για το οποίο σας ενημερώσαμε αναλυτικά.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*