Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

PS5 Slim: Για πρώτη φορά σημαντική μείωση τιμής στην Ελλάδα

*
Η Sony ξεκινάει άλλη μια προωθητική ενέργεια για το PS5 και στην Ελλάδα και αυτή τη φορά περιλαμβάνει έκπτωση για τη νεότερη εκδοχή της κονσόλας, το PS5 Slim. Η ενέργεια αυτή καταγράφηκε στο εξωτερικό και σε αγορές όπως η Ιταλία και αφαιρεί από την τιμή του συστήματος €75!

Κάπως έτσι, το PS5 Slim που κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο στη χώρα μας στην τιμή των €549,99 θα πωλείται για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα (και μέχρι εξάντλησης του σχετικού στοκ) στα €474,99. Προς το παρόν, δεν υπάρχει καμία επίσημη επικοινωνία της ενέργειας αυτής από πλευράς PlayStation, απλά η τιμή εμφανίστηκε σε κάποια καταστήματα του εξωτερικού.


Το Enternity μπόρεσε να επιβεβαιώσει πως αυτό θα ισχύσει και στην Ελλάδα από το βράδυ της Πέμπτης, δηλαδή θα είναι διαθέσιμο με το κλείσιμο των καταστημάτων για online αγορές στις 15/02 από τις 21.00 και στα φυσικά καταστήματα από την Παρασκευή 16/02, με το άνοιγμά τους στις 09.00. H προσφορά δεν περιλαμβάνει την PS5 Slim Digital Edition!

Και μόνο τυχαίο δεν μπορεί να θεωρηθεί το timing (επικοινωνιακά), αφού την ίδια στιγμή θα γίνονται και οι ανακοινώσεις από μεριάς Xbox για μια πιο multiplatform στρατηγική. Η κίνηση αυτή έρχεται για να πιάσει η Sony το στόχο των 25 εκατομμυρίων πωληθέντων κονσολών μέσα στο οικονομικό της έτος που κλείνει στα τέλη Μαρτίου. Αν επιτευχθεί, θα είναι ρεκόρ για την ιστορία της, αφού το πρώτο PlayStation έφτασε να πουλήσει μέχρι και 22,6 εκατομμύρια κονσόλες μέσα σε ένα χρόνο.

Το PS5 κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2020 και ξεπέρασε τα 50 εκατομμύρια πωλήσεις τον Δεκέμβριο. Την ίδια στιγμή, τα στατιστικά δείχνουν πως μέχρι και τα τέλη του 2023, η αναλογία PS5 με Xbox Series X/S είναι σχεδόν 2:1. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • crsweber
    • 475 ευρω επρεπε να ητανε η τιμη του ps5 slim με το drive χωρις την εκπτωση, οταν το ριξουν στα 400 μονο τοτε θα το αγορασω

*