Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Razer κινείται για την απόκτηση της Ouya

Με βάση ρεπορτάζ του CNET, η Ouya βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις για την πώλησή της στην Razer, τη δημοφιλή εταιρεία κατασκευής περιφερειακών για PC, laptop και άλλων προϊόντων που συνδέονται με την βιομηχανία των υπολογιστών. Σύμφωνα με πηγές του CNET, η συμφωνία δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί και η Ouya κοιτάει πως θα διασφαλίσει ότι, κατόπιν της πώλησης, όλο το προσωπικό θα παραμείνει στις θέσεις του.



Τέλος, όπως μεταδίδει το VentureBeast, επικαλούμενο «αξιόπιστες πηγές», το οικονομικό μέρος της συμφωνίας αναμένεται να κλείσει στα $10 εκατομμύρια.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Ouya
      • 6.1 RATING
        ΧΡΗΣΤΩΝ (31)
      • ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ
    ΕΠΙΣΗΜΟ SITE https://www.ouya.tv/ FOLLOWERS 0 ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • lovesfool
    • Τόσο χαζή είναι η Razer; Αν ισχύει το νέο, τότε πρόκειται για την πραγματοποίηση του απόλυτου όνειρου της Julie Uhrman, καθώς δεν με πείθει κανείς και με τίποτα ότι έστησε το όλο "πανηγυράκι" της Ouya για οποιοδήποτε άλλο σκοπό ή με οποιονδήποτε άλλο στόχο από το να κάνει αρπαχτή με δικό της παχυλό μισθό (χρηματοδοτημένο εν πρώτης μέσω Kickstarter) και στη συνέχεια να πουλήσει.

      Προσωπικά την θεωρώ τον ορισμό του φελλού και του απατεωνάκου κι εύχομαι, κυρίως για λόγους καρμικής δικαιοσύνης, να μην της κάτσει η πώληση και βγάλει κι άλλα λεφτά από το τίποτα, η κατά τα άλλα αποτυχημένη κυριούλα που δεν θα προσλάμβανε κανείς.

      Δηλαδή, τι θέλει να αγοράσει η Razer με 10 εκατομμύρια; Το φοβερό όνομα της Ouya, που είναι συνυφασμένο με την φούσκα; Το τεράστιο δίκτυο διανομής της, που δεν υπάρχει; Την φοβερή της τεχνογνωσία, με την μπούρδα που έχει βγάλει ως προϊόν ή την φήμη που έχει ως εταιρία, έχοντας καταφέρει να αποξενώσει ακόμα και τους Kickstarter backers της, αλλά και το σύνολο της indie κοινότητας δημιουργών, προσελκύοντας μόνο σκουπίδια στην πλατφόρμα. Στην τελική, το επίπεδο του προϊόντος είναι τόσο χαμηλό, που μπορεί ο οποιοσδήποτε (και για κάτι φεγγάρια το έκανε ο οποιοσδήποτε, ακριβώς επειδή η επένδυση και τεχνογνωσία που απαιτείται είναι αστεία) να βγάλει αντι-Ouya, πόσο μάλλον η Razer.

    • Volga
    • χααχαχα αυτό ακριβώς πο λεει ο lovesfool...

      Τι έχει να κερδίσει μια εταιρία αγοράζοντας το όνομα Ouya?

      Ο οποιοσδήποτε φτιαχνει ενα custom build και κοστάρει πάνω το android...

      Ειδικά οταν μιλάμε για την Razer στο μπάμ μπάμ αν ξεκίναγε κάτι μονη της θα ξεπερνούσε σε φήμη το Ouya σε 24 ώρες.

*