Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity
** ";

Το κριτήριο σας πρέπει να ειναι τουλάχιστον 3 χαρακτήρες

GfK Hellas: Πωλήσεις games Φεβρουάριος 2018

Μετά το πέρας του Ιανουαρίου, ήρθε η ώρα για τις πρώτες σημαντικές κυκλοφορίες της χρονιάς, αλλά όπως φαίνεται ήταν και μιας πρώτης τάξης ευκαιρία για τους Έλληνες gamers να αγοράσουν software που είχαν χάσει τους προηγούμενους μήνες. Τι πούλησε λοιπόν περισσότερο στη χώρα μας σύμφωνα με την GfK Hellas; Δείτε τη σχετική δεκάδα, στη συνέχεια του άρθρου!1. FIFA 18 (PS4)
2. Grand Theft Auto V (PS4)
3. Knowledge Is Power (PS4)
4. Gran Turismo Sport (PS4)
5. Minecraft PS4 Edition (PS4)
6. Far Cry 5 (PS4)
7. Uncharted: The Lost Legacy (PS4)
8. NBA 2K18 (PS4)
9. Uncharted 4: A Thief's End (PS4)
10. Crash Bandicoot N.Sane Trilogy (PS4)

Σχόλια
- Οριακά εκτός δεκάδας έμεινε το The Last of Us Remastered.
- To Far Cry 5 θα ανέβαινε στη δεύτερη θέση αν υπολογίζονταν μαζί οι απλές και συλλεκτικές εκδόσεις.

Σχετικά με την GfK Hellas
H GfK Hellas δραστηριοποιείται από το 1988 στις έρευνες απογραφής λιανικών πωλήσεων, απογράφοντας 86 διαφορετικές κατηγορίες ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών, σε ανεξάρτητα καταστήματα και αλυσίδες λιανικής. Οι έρευνες απογραφής είναι συνεχείς και πραγματοποιούνται σε μηνιαία και εβδομαδιαία βάση ανάλογα με την κατηγορία απογραφής και βασίζονται σε δείγμα καταστημάτων. Η μεθοδολογία της έρευνας στηρίζεται σε καταγραφή των πωλήσεων από τις ηλεκτρονικές βάσεις των καταστημάτων σε συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα. Η απογραφή για τα μεγάλα καταστήματα και τις αλυσίδες λιανικής αφορά στο σύνολο των καταστημάτων τους (απογραφή) ενώ για τα ανεξάρτητα καταστήματα μέσω της καταγραφής πωλήσεων δείγματος αυτών και της αναγωγής μέσω στατιστικών μεθόδων στο σύνολο του πληθυσμού τους. 
4 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
 • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login
  • Savatage80
  • Με τους servers για το Buzz να έχουν κλείσει εδώ και ένα χρόνο σχεδόν νομίζω ότι ήταν από τις πιο έξυπνες κινήσεις να έχουμε πάλι στην διάθεση του κοινού ένα "παρόμοιο" παιχνίδι! Και ας μην γελιόμαστε πρωτοβουλίες που φέρνουν τίτλους στα Ελληνικά χαίρουν και μεγαλύτερης αποδοχής από το ελληνικό κοινό!

   • DrManolo
   • Μαγκιά ! Κι εγώ το αγόρασα αλλά δεν περίμενα να είναι στο Νο 3 ! Wow!

Μείνε ενημερωμένος

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΕΟ ΜΑΣ, ΚΑΝΕ ΤΩΡΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ ENTERNITY.GR!