Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

1,5 εκ. Nintendo Switch στις ΗΠΑ τον Δεκέμβριο

*
Φαίνεται πως η επέλαση του Nintendo Switch συνεχίζεται με ασταμάτητους ρυθμούς και πλέον απεικονίζεται και στα στοιχεία της NPD για την αγορά της Αμερικής. Όπως σημειώνεται λοιπόν, οι κονσόλες της Nintendo έφτασαν την περίοδο του Δεκεμβρίου στα χέρια 2,6 εκ. καταναλωτών στην αγορά των ΗΠΑ. Το Nintendo Switch, το οποίο δεν προσφερόταν μάλιστα σε κάποια μορφή προσφοράς ή σε κάποιο ειδικό εορταστικό bundle, πούλησε από μόνο του 1,5 εκ. συστήματα, ανεβάζοντας έτσι την εγκατεστημένη βάση στην άλλη άκρη του Ατλαντικού στα 4,8 εκατομμύρια! Το Nintendo 3DS ακολούθησε με 750.000 πωληθέντα συστήματα, σημειώνοντας μάλιστα αύξηση πωλήσεων της τάξης του 30% σε σχέση με την περσινή περίοδο κυρίως λόγω των νέων Pokémon Games. Αξίζει δε να τονιστεί πως ο Δεκέμβριος του 2017 ήταν ο καλύτερος μήνας σε πωλήσεις στην ιστορία της συγκεκριμένης φορητής κονσόλας.



Όσον αφορά τώρα στις πωλήσεις που σημειώνει η NPD, από πλευράς λογισμικού τα Call of Duty: World War II και Star Wars: Battlefront II οδήγησαν την αγορά. Από κοντά ακολούθησαν τα Super Mario Odyssey, NBA 2K18 και Mario Kart 8, ενώ τη δεκάδα έκλεισαν τα Madden NFL 18, PlayerUnknown’s Battlegrounds, Assassin’s Creed: Origins, The Legend of Zelda: Breath of the Wild και Grand Theft Auto V.

Συνολικά, τα καλύτερα σε πωλήσεις παιχνίδια για την αγορά των ΗΠΑ το 2017 ήταν τα:
1. Call of Duty: WWII
2. NBA 2K18
3. Destiny 2
4. Madden NFL 18
5. The Legend of Zelda: Breath of the Wild
6. Grand Theft Auto V
7. Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands
8. Star Wars: Battlefront II
9. Super Mario Odyssey
10. Mario Kart 8
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*