Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Black Friday 2018: Οι προσφορές του Xbox

*
Η Microsoft εκμεταλλεύτηκε τον ντόρο που έκανε το X018 event της και ανακοίνωσε ταυτόχρονα τις προσφορές που θα «τρέξει» στο πλαίσιο της Black Friday 2018. Οι προσφορές περιλαμβάνουν μειώσεις τιμής στις κονσόλες και σε παιχνίδια, αλλά και σε περιφερειακά και υπηρεσίες. Έτσι λοιπόν, από τις 18 έως και τις 26 Νοεμβρίου (για τους συνδρομητές Xbox Live Gold οι προσφορές ξεκινούν από τις 15 του μήνα) θα προσφέρει μέσω του Microsoft Store (για πωλήσεις σε κατάστημα ή online) την χαμηλότερη τιμή που έχουμε δει ποτέ σε κονσόλα Xbox One X και 100 δολάρια έκπτωση σε όλα τα πακέτα Xbox One S.



Αναλυτικά, θα υπάρξουν τα εξής:

Κονσόλες
- Το Xbox One X θα πωλείται έναντι $399,99 (αντί για $499)
- Το Xbox One S Minecraft Creators Bundle θα πωλείται με μειωμένη τιμή κατά $100
- Όλα τα άλλα console bundles θα πωλούνται με μειωμένη τιμή κατά $70

Περιφερειακά
- Το ασύρματο χειριστήριο Xbox θα πωλείται $10 φθηνότερα αν γίνει παραγγελία από το Xbox Design Lab από τις 22 έως τις 26 Νοεμβρίου
- Οποιαδήποτε αγορά χειριστηρίου ή κονσόλας θα προσφέρει ένα ψηφιακό κωδικό για κατέβασμα του Gears of War 4

Παιχνίδια
- Το Xbox Game Pass θα προσφέρεται στους νέους συνδρομητές με $1 το μήνα. Η προσφορά θα ισχύει έως τις 3 Ιανουαρίου του 2019
- Forza Motorsport 7 50% έκπτωση
- Sea of Thieves 50% έκπτωση
- Forza Horizon 4 35% έκπτωση
- State of Decay 2 35% έκπτωση
- PlayerUnknown’s Battlegrounds 35% έκπτωση
- Super Lucky’s Tale 35% έκπτωση
- Disneyland Adventures 35% έκπτωση
- Rush: A Disney Pixar Adventure 35% έκπτωση
- Zoo Tycoon: Ultimate Animal Collection 35% έκπτωση

Οι παραπάνω προσφορές θα ισχύσουν στην αγορά της Αμερικής και ίσως αποτελέσουν βάση για αυτές που θα δούμε και στην Ευρώπη.

Μάθε πρώτος όλες τις προσφορές της Black Friday 2018 στην Ελλάδα
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
11 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • mysterious
    • Eντάξει αν ισχύσει και για Ευρώπη μιλάμε για τιμή χώμα το XBOX ONE.Οκ σίγουρα το ps4 κάνει πάρτι στα first parties αλλά να παίρνεις την ισχυρότερη κονσόλα της αγοράς στα 400 ευρώ είναι μεγάλο θέμα!

      • Sephiroth
      • Σύντομα θα έχουμε και τις ελληνικές τιμές και προσφορές :D

        • mysterious
        • Ακομη και τωρα θα μου φανει απιστευτο με 400 ευρω να παιρνεις ενα τοσο δυνατο μηχανημα για τον καναπε σου.Αν δεν ειχα την καταραμενη βιβλιοθηκη του steam που φτανει για 25 αιωνες θα το χτυπουσα αμεσα!

      • Powell
      • Κοιτα το X ειναι ηδη 430 στο skroutz και μπορει να πεσει κι αλλο στις γιορτες. Επισης μπορεις να το βρεις και μεταχειρισμενο απο 350-380.

        • mysterious
        • Αδερφε ειναι πως το βλεπεις κανεις.Το να το παρεις απο επωνυμη αλυσιδα στα 400 ευρω,καινουριο με την εγγυηση του ειναι τρομερο value for money.Οπως και το ps4 με νεα,χαμηλοτερη τιμη.Σαφως και στο skroutz οπως και ολα τα προιοντα ειναι φθηνοτερα.

          Το θεμα ειναι οτι αν βγουν οι νεες κονσολες το 2020 εχουμε μεχρι τοτε 2 χρονια σχεδον.Κι ως γνωστον οι day one κονσολες μονο αξιοπιστες δεν ειναι χωρια που θα ειναι και στο ζενιθ της τιμης τους και φυσικα μη ξεχναμε την ελλειψη τιτλων που εχουν στο λανσαρισμα τους + τις μικρες διαφορες στα γραφικα με την προηγουμενη γενια που οφειλεται και στην ταυτοχρονη κυκλοφορια τιτλων για τις 2 γενιες.Ολα αυτα αναιρουνται 2 με 3 χρονια αργοτερα οποτε αν αγορασει καποιος σημερα το X ή το ps4 θα το εχει ανετα για μια πενταετια.

          Για ολους αυτους τους λογους θεωρω οτι με μειωση τιμης ειναι must η αγορα της ισχυροτερης κονσολας των δυο εταιριων.Για μενα ειναι σαν να ληστευεις εκκλησια.Τεραστια βιβλιοθηκη τιτλων με προσιτες τιμες και ικανοποιητικοτατο οπτικο αποτελεσμα.

      • jack124
      • Καλώς ή κακώς η Sony έχει το πάνω χέρι σε αυτήν την γενιά με τις αποκλειστικότητες που αναμένονται να βγουν και άλλες, επίσης ο κόσμος δεν έχει και σε τόσο εκτίμηση πλέον την Microsoft . Οπότε κάποιος που θέλει κονσόλα δεν θα πάρει κάτι επειδή είναι το πιο δυνατό , θα πάει σε Sony . Όλοι θα τρέξουν να πάρουν το PS4 Slim 1TB με τον spiderman 199 που θα έχει! Τέλος όντως θα είναι καλή τιμή το xbox αλλά όχι και τιμή χώμα , να το πήγαινε 300 τότε ναι θα ήταν χώμα

    • jack124
    • Εγώ πιστεύω ότι δεν αξίζει τόσο η αγορά του Xbox One X αφού το 2020 θα έχουμε τις καινούριες
      Καλύτερα να πάρει κάποιος τις απλές κονσόλες αν είναι να τις πάρει τώρα που είναι φθηνές (PS4 , Xbox one)

      • diver_gr
      • Εγώ πάλη πιστεύω ότι αξίζει και με το παραπάνω, η διαφορά στα Enchanced games ακόμα και σε 1080p τηλεόραση είναι πραγματικά τεράστια.

        Επίσης μην ξεχνάμε το γεγονός πως με τη κατάργηση πλέον των γενιών (όσο αφορά την MS) και δημιουργία πλέων ενώς ενιαίου οικοσυστήματος XBOX η επόμενη γενιά θα συνέχιση τη συμβατότητα. Δλδ όλα θα παίζουν παντού, πχ ενώ το απλο Xbox One και PS4 θα ζορίζονται για αξιοπρεπή γραφικά σε 900/1080p με medium/high settings τα PS4 pro/ Xbox One X θα παίζουν τα παιχνίδια των επόμενων κονσολών με πολύ καλύτερα γραφικά και αναλύσει 1800p/4K. Άρα έχουμε ποιο future proof μηχανήματα.

        Μπορεί στα τωρινά παιχνίδια να μην βλέπουμε τεράστιες διαφορές αλλά πιστέψτε με όταν σκάσουν οι νέες κονσόλες και το χάσμα θα είναι τεράστιο.

        • jack124
        • Εγώ δεν πιστεύω ότι θα γίνει κάτι τέτοιο μόλις βγουν οι καινούριες κονσόλες, απλά ίσως για 1-2 χρόνια θα είναι cross-gen μετά μόνο στις καινούριες θα βγαίνουν τα παιχνίδια

        • Powell
        • Εαν δεν εχουμε νεα γενια εγω πιστευω θα βγαινει knockout ο χειροτερος. Αρα 2020 με τις νεες κονσολες αποχαιρεταμε τα απλα Ps4 Slim/Xbox One S ενω τα Pro και X θα εχουν συμβατοτητα με τις νεες κονσολες τουλαχιστον μεχρι να βγουν οι επομενες νεες αναβαθμισμενες κονσολες το 2023-2024. (τοτε θα βγουν knockout τα Pro και X). Βεβαια ολα αυτα ειναι υποθεσεις.

          Πολυ πιθανο να παμε σε νεα γενια το 2020 και κατα καιρους να μας βγαλουν παλι συνολικα 3 μοντελα συμβατα απλο-slim-αναβαθμισμενο. Το χρημα ετσι βγαινει χαχα

*