Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αναφορές για διαρροή πηγαίου κώδικα του GTA V, κώδικα του GTA 6 και αρχείων του Bully 2

*
Δεν λέει να ηρεμήσει η αγορά των videogames από τις διαρροές και μετά το μεγάλο leak που είχαμε πριν από μερικούς μήνες για το GTA 6 και το πρόσφατο για το Marvel’s Wolverine, φαίνεται πως υπάρχει και πάλι πρόβλημα στα GTA V και GTA 6. Τις τελευταίες ώρες γίνονται αναφορές πως ολόκληρος ο πηγαίος κώδικας του GTA V έχει κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο, μαζί με κώδικα Python από το GTA 6, αλλά και κάθε αρχείο που υπήρχε στους servers της Rockstar Games από το ακυρωμένο Bully 2.



Πηγές αναφέρουν ότι ο κώδικας που εκλάπη από έναν 18χρονο (που τιμωρήθηκε με ποινή φυλάκισης) από το δωμάτιο ενός ξενοδοχείου βρίσκεται πλέον στο διαδίκτυο. Μάλιστα, όσοι αναρτούν εικόνες σημειώνουν πως έχουν και όλα τα αρχεία της Rockstar από το Bully 2 που ακυρώθηκε.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*