Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H People Can Fly επέστρεψε

Η People Can Fly επέστρεψε. Το στούντιο, το οποίο μετονομάστηκε σε Epic Games Poland το 2013, έχει ανακτήσει την αρχική του ονομασία και λειτουργεί πλέον ως ανεξάρτητος developer. O Sebastian Wojciechowski συνεχίζει ως επικεφαλής της People Can Fly, η οποία συμμετέχει στην ανάπτυξη του Fortnite της Epic Games, καθώς και σε ακόμα ένα project που χρησιμοποιεί επίσης την Unreal Engine. Ο Wojciechowski επιβεβαίωσε ότι συνεχίζει να συνεργάζεται με την Epic, ενώ το στούντιο θα χρησιμοποιεί την UE4. Τέλος, ανέφερε πως «είμαστε ευγνώμονες στον Tim και σε όλη την ομάδα της Epic για την μακρόχρονη και επιτυχημένη συνεργασία μας».



Υπενθυμίζεται ότι η People Can Fly είναι γνωστή για την ανάπτυξη games, όπως είναι τα Bulletstorm, Painkiller και Gears of War: Judgment.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*