Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Resident Evil 7: Walkthrough the Fear | Η Capcom ανακοίνωσε το prequel του Resident Evil 7 που κυκλοφορεί άμεσα

*
H Capcom ανακοίνωσε σήμερα και χωρίς προηγούμενη ενημέρωση, πως το Resident Evil 7 ετοιμάζεται να δεχτεί μια επιπλέον ενημέρωση στο σύμπαν του με την προσθήκη ενός νέου κεφαλαίου. Το Resident Evil 7: Walkthrough the Fear, όπως θα λέγεται, είναι το prequel του βασικού παιχνιδιού και επιπλέον αφορά μόνο συσκευές εικονικής πραγματικότητας. Η κυκλοφορία του αναμένεται στις 26 Οκτωβρίου 2019, αλλά δυστυχώς για την ώρα υπάρχει μια παγίδα: αφορά την ιαπωνική αγορά και δεν υπάρχει ενημέρωση για το πότε θα έρθει στα μέρη μας. Επιπλέον, φαίνεται πως το νέο περιεχόμενο θα αφορά καλεσμένους στο περίπτερο της Capcom στο Ikebukuro στο Τόκυο. Αναφορικά με το gameplay του, η Capcom δήλωσε πως θα είναι διάρκειας περίπου 40 λεπτών και θα είναι multiplayer.



Δύο με τέσσερις παίκτες θα πρέπει να επιβιώσουν στην έπαυλη των Bakers, με τη γνωστή οικογένεια να επιστρέφει. Οι συμμετέχοντες θα καλούνται να εξερευνήσουν το χώρο για να βρουν αντικείμενα και όπλα, ώστε να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν σε ότι τους εμφανιστεί. Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με την κυκλοφορία του στις ευρωπαϊκές αγορές, θα σας κρατάμε ενήμερους.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*