Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Βετεράνοι της τριλογίας Mass Effect δουλεύουν στο Mass Effect 5

*
Το Mass Effect 5 έρχεται αρκετά συχνά στο προσκήνιο το τελευταίο διάστημα και φαίνεται πως η ομάδα ανάπτυξης έχει προσλάβει και αρκετά στελέχη που εργάστηκαν στα προηγούμενα games της σειράς. Πολλοί μάλιστα είναι αυτοί που αναρωτιούνται τι θα δούμε τελικά στα ράφια των καταστημάτων μετά το Mass Effect Andromeda του 2017 και τις πρόσφατες αλλαγές και ανακατατάξεις που επηρεάσαν ακόμη και τη φάση ανάπτυξης του Dragon Age: Dreadwolf.

Ο project director του Mass Effect 5, Michael Gamble, σημείωσε στο Twitter/X πως  οι executive producer, art director, creative director και game director είναι βετεράνοι στο χώρο και έχουν εργαστεί στην original τριλογία του franchise.


Η εξέλιξη αυτή μόνο θετική μπορεί να χαρακτηριστεί, αν και θα πρέπει να δούμε τα πρώτα δείγματα γραφής του τίτλου για να βγάλουμε κάποια ασφαλή συμπεράσματα. Μέχρι στιγμής, όσα έχουμε δει από το Mass Effect 5 δεν είναι αρκετά για να πούμε το παραμικρό και ακόμη μένει άγνωστη η ημερομηνία κυκλοφορίας του.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*