Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εξαγορά Activision-Blizzard: Η ρυθμιστική Αρχή της ΕΕ θέλει feedback από τους ανταγωνιστές

*
Νέο επεισόδιο στο θέμα εξαγοράς της Activision-Blizzard, αυτή τη φορά από την ΕΕ. Όπως φαίνεται από ρεπορτάζ που μετέδωσε το Reuters, η ρυθμιστική αρχή της ΕΕ ζήτησε feedback για το μεγάλο αυτό deal από τους ανταγωνιστές της Microsoft, αλλά και καταναλωτές. Οι υπεύθυνοι φαίνεται πως το τελευταίο διάστημα επικοινώνησαν γραπτώς με πολλές εταιρείες για να πάρουν την άποψή τους πάνω στο αναθεωρημένο πλάνο εξαγοράς της Microsoft. Οι πληροφορίες σημειώνουν πως αυτό δεν είναι κάποια επίσημη έρευνα, αλλά ίσως μαρτυρά πως η ΕΕ περιμένει την τελική απόφαση της CMA πριν κάνει οποιαδήποτε νέα κίνηση. Σύμφωνα με πηγές του Reuters, πάντως, επίσημη έρευνα αυτή τη στιγμή δεν φαίνεται πως είναι πιθανό να γίνει. Τον Μάιο η ΕΕ έδωσε το «πράσινο φως» για την εξαγορά, παρά το γεγονός ότι λίγες ημέρες πριν η CMA την είχε μπλοκάρει με κύριο επιχείρημα πως θα βλάψει την αγορά του cloud gaming. Έκτοτε, η Microsoft είναι σε συνεχείς συζητήσεις με τη CMA για να κλείσει το deal και μάλιστα ανακοίνωσε πως για να προχωρήσει η διαδικασία θα πουλήσει τα δικαιώματα του cloud gaming για τους τίτλους της Activision-Blizzard στην Ubisoft. Αν και η ευρωπαϊκή εποπτική Αρχή έχει εγκρίνει την αρχική συμφωνία, δεν έχει σχολιάσει επίσημα το αναθεωρημένο πλάνο και αυτή τη στιγμή παρακολουθεί τις εξελίξεις.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*